Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Önder Büyük Dua ve Göz yaşları ile uğurlandı

Covid-19 Sebebi ile Vefat eden Bafra Devlet Hastanesi Personeli Önder Büyük için hastane önünde tören düzenlendi.

GÖZ YAŞI SEL OLDU

Önder BÜYÜK (51) yaşında Bafra Devlet Hastanesi temizlik personeli.İki çocuk.( bir oğlu bir kızı var kızı engelli.) Eşi ve çocukları serviste yatıyor hepsi covid pozitif olduğu için cenazeye katılamadılar. BÜYÜK`ün Naşı hastane önüne getirilince Mesai arkadaşlarının göz yaşları sel oldu. Hastane imamı Ahmet Gündüz merhum Büyük`ün Öz geçmişini okudu ve Mesai arkadaşlarının adına bir konuşma yaptı.

İmam Gündüz Konuşmasında; “Yaklaşık 15 gündür Covid-19 hastalığı nedeni ile tedavi görmekte olan önder kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Önder kardeşimiz hastanede yan yana geldiğimizde o tok sesi ile Hocam dediği zamanki sesi halen kulağımda rabbim inşallah bizim şahadetliğimiz gibi ona da rahmet versin. Sağlık camiamızın ve mesai arkadaşlarının başı sağ olsun” dedi.

Ardından Törende Samsun Valisi Zülkif Dağlı Konuşmasında ; Değerli Önder Kardeşimizin yakınları ağabeyleri, akrabaları çok değerli sağlık camiamız,değerli sevenleri arkadaşları ve kıymetli mesai arkadaşları bugün yine Bafra olarak ikinci kaybımızı vermiş olduk. Allah hepimize sabır versin Başta ailesi olmak üzere tüm sağlık camiamıza sabırlar diliyorum.Acılar üst üste geliyor gördüğünüz gibi samsun olarak üçüncü kaybımızı verdik. İki tanesi Bafra bir tanesi Çarşamba ilçesinde kaybımızı verdik. Allah sabır versin. Geride Kalanlarına sağlık versin inşallah eşi Çocukları bu beladan musibetten en kısa zamanda kurtulur ve şifa bulur.

Ayrıca bu musibetten dolayı ve şuanda acı ızdırap çeken ve bu sureci geçiren tüm kardeşlerime arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum. Millet olarak,Samsun olarak Mücadeleyi bırakmıyoruz. İnşallah başarıya ulaşacağız. Belli bir tirendi yakalamaya doğru gidiyoruz inşallah. Önümüzdeki günler daha güzel daha sağlıklı olacak” şeklinde konuştu.

Ardından Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Törene Katılanlardan Helallik aldı. Merhum BÜYÜK`ün Naşı göz yaşları ile Bafra Yeni Asri Mezarlığına Defin edilmek üzere Uğurlandı.

Cenaze törenine Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, Kamu Hastaneleri Başkanı Mehmet Kılınç, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ,Bafra Devlet Hastanesi Başhakemi A.Abdurrahman İsmailoğlu,Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, sağlık çalışanları ve yakınları katıldı.

>>>>>>Haberin videosu İçin Tıkla>>>>>

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.