Öne Çıkanlar Resai Erden Lüksemburg
banner797

Osman Tosuner'in davetine ilgi büyük oldu

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Şubat ayı içerisinde yapacakları seçim öncesinde muhtarlar,delegeler ve çiftçilere seslendi.

Osman Tosuner yeni dönemde yapacakları ve yapmış oldukları projeleri, içraatları tek tek paylaştı.Osman Tosuner'in katılımına 378 kişi katılım sağladı.

Başkan Osman Tosuner,” 2015 Yılında 2023 yılları arasında göreve geldiğimizde 8 yıl ziraat odası görevimimde 118 delege ile göreve talip olduk ve seçildik." dedi.

Tosuner,"2015 Yılında göreve geldiğimizde eski ziraat odası binası bizi temsil etmiyordu.Şuanda hali hazırda olan binamızı belediyeden 30 yıllığına kiraladık.2016 Yılında toprak tahlili ofisini kurduk.Bisikleti olmayan bir odada şuan arabamız var.Ziraat odasında 16 tane çalışanla gece gündüz sizlere hizmet ediyor."

Bafra Ziraat Odası'nın 5 tane uzman danışmayla hizmet ettiğini belirten Tosuner,Haftanın 5 günü sizlere hizmet vermekten gurur duyoruz.8 yıl zaman içinde yazlık ve kışlık sebze üretiminde etkinlikler düzenledik.Antalya, Bursa ve Çanakkale tarım fuarına kişi gözetmeksizin geziler düzenledik.Kırsalda Bafra Tütün Bölgesi 2017 yılına kadar 30 Bin ton tütün ekimi hasadı gerçekleştirdiklerini de söyledi.

Dünya’da bir ilki gerçekletirken uluslar arasında Bafra’da Tütün sayıştayı gerçekleştirdik.27 Ülkeden Bafra’ya tütün uzmanları taşıdık.Bunların hepsini sizlerden aldığımız destekle yaptıkğını ifade eden Osman Tosuner,Seçime az bir zaman kaldı.Birlik beraberliğimizi bozmadan aşkla tekrar göreve talip olduklarını ve delegelerden destek beklediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.