Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Oyuna bak, hizaya gel ! Samsunspor, kendine gel !

Sanki bu takımın, ligi ilk 3 takımla aynı puanda bitirmiş Samsunspor takımının ; sezon boyunca sergilediği futbola futbol diyemeyiz. Hatta bu oyunla; nasıl oldu da bu takım ( Yılport Samsunspor ) ligi Adana Demirspor ve Giresunspor ile, 70 puanda tamamlayabildi, bu da tartışılır!

Şimdi; ilk 2' yi averajla kaçırmışsın ve önünde şimdi toplam 4 takımla Play- off oynama hakkını elde etmişsin ama gel gelelim daha ilk maçta; İzmir' deki Altınordu karşısında 1-0 mağlup olup; turu rövanşa ve hatta belki de yine mûcizelere bırakmışsın !

Gökhan Alsan' ın zaten topun başındaki penaltıya hazır olmadığını beş yaşındaki bir çocuk bile anlayabilirdi. Zirâ; futbolcudaki ruh ve isteksizlik hâli net görünüyordu. Gökhan' da en ufak bir heyecan bile yoktu. Zaten; doğrusu da penaltıyı atmaktan vazgeçmesi isabetli olacaktı amanedense atmakta veatamamakta inat edince korkulan da başa geldi !

Ertuğrul hocamız; o esnada bunu sezdiği halde; penatıda aynı futbolcuyla atışı yapmaya karar vermesi; bardağı taşıran son damlaydı ve de şaşırmadık böyle düşünmekte ki; Gökhan öyle cılız bir vuruş yaptı ki, sanki topu nereye vuracağını da kalleci rahatça sezinledi ve o tarafa uçup golü çıkardı.

Hani amatör kümeden bir futbolcu olsa bu penaltıyı mutlaka atardı. Penatı yüzde 90 gol demektir bir yerde ama biz buradaki yüzde onluk payı, yüzde sıfır noktasına getirdik. Ertuğrul hocam; penaltı atacak oyuncuların suyu mu çıktı ? Penaltıyı; bir başka oyuncu atsaydı beraberliği kurtaracaktık en azından ama olmadı, beceremedik !

Doğrusu; cumartesi günü eğer bu takım; oyuna iyi adapte olabilirse, özgüvenini diri tutabilirse, korkak değil; cesur ve atak bir hücum futbolu sergilerse, bence turu geçip, Altay veya İstanbulspor ile finali oynarız ama eğer İzmir'deki gibi pasif, korkak, telaşlı ve dağınık bir oyun oynarsak; işimiz zor hatta imkânsız olur !

Kaldı ki, Altınordu' yu eledik diyelim; bu defa rakiplerimizden Altay da İstanbulspor da taş gibi takımlar ve birçok golcüleri var. Kısacası ; işİmz çok zor ama bizim takım, inancı, özgüveni, motivasyonu ve ekip oyunu sahaya yansıyabilirse, bir şeyler yapabiliriz.

Zaten bir şeyler hatta çok şeyler yapamazsak; bu tekrar aynı ligde; 1. Lig' de devam etmek olur k; işte bu duruma bu şehir de bu vefâlı taraftarlar da sessiz kalmaz ! Yazık değil mi bir şehrin kaderiyle oynamaya ?

Hemen toparlanın ve ciddî bakın olaya. Maçlara en iyi şekilde adapte olun yoksa atı alan Üsküdar' ı da, İzmir' i de, İstanbul' u da geçmiş olur ! Futbolcularımızı, Ertuğrul hocamızı, Sayın başkanımız Yüksel Yıldırım' ı, yönetimi, teknik ekibi iş başına davet ediyoruz.

Yoksa; tüm umutlarımızı, hayallerimizi ve koca bir yılın kâbusunu, üzerimizden kolay kolay atamayız !

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.