Öne Çıkanlar Futbol müsabakası Tanju Özcan
banner798

Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bayram mesajı

Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına; Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Levent Aydıner, bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni etti.

Ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini ifade eden Levent Aydıner, “Bir arada, müreffeh ve huzurlu geleceğe toplum olarak ulaşmaktır. Kutlayacağımız Kurban Bayramı inşallah birlik ve beraberliğimize vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle, camiam adına Kurban Bayramı’nın, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde ifade etti.

Levent AYDINER
Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.