Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Özel Eğitimli Çocuklardan Örnek Proje

Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu’nda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda gerçekleştirilen “Bere ve Atkı, Özel Eğitime Katkı” projesinin uygulama ve değerlendirme programı yapıldı.

Programda Bafra kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, ilçe milli eğitim şube müdürleri Yüksel AYDIN ve Zekeriya AKBAĞ’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Program sonrasında Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN, Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, ilçe milli eğitim şube müdürleri Yüksel AYDIN ve Zekeriya AKBAĞ okul bahçesinde yeni yapılan serada, el sanatları ve yiyecek içecek hizmetleri atölyelerinde incelemelerde bulundu, bilgi aldı. 
Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN ve ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, 12/A sınıfını ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti ve karnelerini verdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.