Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

Özel Yeşil Bafra  Sürücü Kursundan Açıklama
banner852

Özel Yeşil Bafra  Sürücü Kursu Kurucu Temsilcisi Rıfat Yılmaz'ın yaptığı konuşma;

Sürücü Kurslarında Eğitimin Kalitesinin artırılması ye kurslar arasında kronikleşen Haksız rekabetin önlenebilmesi için her dönem başı ya da 3 ayda veya 6 ayda bu da mümkün değilse, senede bir SGK ve Vergi Dairesinden "Borcu Yoktur Belgesi "istenmelidir. ilgili Genelge, Yönetmelik ve Kanunlarda, Kurumlardan " Borcu Yoktur Belgesi" istenmesini engelleyen maddeler varsa, bu engelin kaldırılması ile ilgili,yasal çalışmalar yapılarak uygulamaya geçilmesi, sektördeki kanayan yarayı büyük ölçüde kapatacaktır.

Ayrıca halenkurum devir ve nakillerinde borcu yoktur belgesi istenmesi ile ilgili gerekli mevzuat düzenlemeleri yapılması hususunda;

Bilgilerinize arz ederim.

NOT: Son hazıriğı yapılan torba yasaya sadece "SGK ve Maliye Borcu olan Ozef Oğretim kurumlari veya MTSK'lar borçları ödenmeden devredilemez" ifoadesinin koyulmasınin problemi kökünden çözeceğini düşünüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876