Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Pakun’dan deprem bölgesine ekmek tedariki

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen un üreticilerinden Pakun, Asrın Felaketi’nden etkilenen vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor.

Felaketin yaralarını sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak üzere depremlerin meydana geldiği ilk andan itibaren kapsamlı bir çalışma yürüten Pakun, şu ana kadar 1 milyon 300 bin roll ekmek yapımında kullanılan un tırlarını Samsun Merkez fabrikasından bölgeye sevk etti. Afet yardımı kapsamında ayrıca Bafra Hasan Çakın Meslek Lisesi ekmek üretim atölyesine 100 çuval un gönderdi.

Pakun, Bafra Ticaret Borsası’na yapmış olduğu nakdi yardımın yanı sıra bölgedeki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket ederek AFAD aracılığıyla depremzedelerimize powerbank yardımında bulundu. Ayrıca, yardım malzemelerinin taşınması için çeşitli kamu kuruluşlarına 10 bin adet ambalaj desteği verdi.

Hali hazırda afet bölgelerindeki ihtiyaçları yakından takip eden Pakun ayrıca içerisinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu 1 tır kumanya ile 250 çuval unu da Çorlu Fabrikası’ndan ivedilikle bölgeye ulaştırdı.

Pakun afette evlerini kaybeden depremzede vatandaşlarımızı da unutmadı. Resmi kurumlarla koordineli bir şekilde çalışarak 10 depremzede ailenin 6 ay boyunca barınma ve temel ihtiyaçlarını karşılayacağını duyurdu.

50 yıldır bu ülkeye hizmet eden Pakun Ailesi, bu topraklardan aldığı gücü yine bu toprağın insanına vermeyi hedef edindiğini ve ihtiyaçları karşılamak üzere var gücüyle çalışmaya devam ettiğini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
PakunSamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.