Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

Pandemide Bafra Belediyesi
banner852

Pandemi süresince Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince büyük bir özveri ile hayata geçirilen hizmetler şu şekilde.

Bankamatik önlerine, Pazar yeri girişlerine ve ilçemiz cadde ve sokaklarına sosyal mesafenin korunmasıyla ilgili uyarılar yapıştırıldı bunlarla ilgili boyama çalışmaları yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, Alparslan Türkeş Parkında bulunan banklarlar vatandaşları korumak amacıyla kaldırıldı.

Pazaryerleri girişlerine Büyükpazar girişi 2 adet, Küçük Pazar yeri 1 adet, Beşyol Çeşme önü 1 adet, Gençlik caddesi ATM önü 1 adet, Emirefendi mahallesi ATMleri önü 1 adet, Atatürk Bulvarı 1 adet, Kadı Çeşmesi önü 1 adet Samsun Garajı, 19 Mayıs Garajına el dezenfektan kutuları konularak dezenfektan dolumları düzenli olarak sağlandı. Kadı Çeşmesi ve Aynalı Çeşme önüne sensörlü sıvı sabun kutuları konuldu.

Pazaryerleri girişinde ve Belediyeye gelen vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı. Yine 65 yaş üstü vatandaşlara maske, dezenfektan, kolonya dağıtıldı.

Pandemi süresince halkı bilgilendirmek, bu hastalıktan korunmayı anlatmak ve çeşitli önlemleri hatırlatmak amacıyla 14 kuralın anlatıldığı tabela montajları, Muhtarlara ise bilgilendirme broşürleri, maske ve dezenfektan dağıtımı yapıldı.

Okulların, camilerin, hizmet binalarının ilaçlamasında çalışan personele özel kıyafet temin edilerek hizmet sunmaları sağlandı.

İlçenin Mahalle, cadde ve sokaklarında “Evde kal” logolu boyama çalışmaları, Devlet kurumları, muhtarlıklar, sivil toplum örgütleri ve camilere maske dağıtımı yapıldı.

2020 LGS ve YKS’larına giren öğrenci ve velilere e maske, dezenfektan, kolonya dağıtılarak su ikram edildi.

1 Haziran itibariyle pandemi döneminde normalleşme sürecinin başlamasıyla vatandaşların sosyal mesafeyi koruyarak İlçedeki parklarda ve Cumhuriyet meydanımızda rahatça oturabilmeleri için sosyal mesafeye uygun banklar yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876