Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Ramazan Çotur’un Yeni Yıl Mesajı
banner852
Acısıyla tatlısıyla, iyi ve kötü hatıralarıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Ak Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çotur yeni yıl mesajında şunları dile getirdi:

"Heyecanla, ümitle ve yeni beklentilerle 2019 yılına giriyoruz. Yeni yılın ilçemize, ilimize, memleketimize ve tüm dünyaya barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Millet olarak hoşgörüden kardeşlikten, birlik, beraberlik ve sevgiden hiçbir şey kaybetmeden güzel dileklerimizi daha da arttırarak yepyeni bir yıl yaşanmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2019 yılında da kararlılıkla devam etmesini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876