Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Recai Keskin Ziraat Odası Başkan adayıyım dedi
banner852

Samsun’un Bafra İlçesinde Ziraat Odası Başkan adaylığında Osman Tosuner’in karşısına çıkacak aday belli oldu.

Bafra Ziraat Odası Başkanlığına Hayvancılık ve Çiftçilik ile uğraşan Recai Keskin, mevcut başkan Osman Tosuner'in karşısına başkan adayı olarak çıktığını açıkladı.

Bafra Ziraat Odası Başkan Adayı Recai Keskin Bafralı çiftçiler, delegelere ve mahalle muhtarlarına yemek vererek kendisini tanıttı.Yemekte açıklamalarda bulunan Recai Keskin,"Birlik ve beraberlik mesajı vererek projeleri hakkında bilgiler aktardı.

İlçe Ziraat Odası Başkan Adayı Keskin yemekte kendisi ve yönetimini tanıttığı toplantı konuşmasında, " Mevcut oda binamızın yerinin ve fiziki imkanlarının uygun olmadığını düşünüyoruz. Odamıza yeni bir bina kazandırmak için çalışacağız ." dedi.

Zengin bir oda doğru düşünceler ve yönetim olacağını söyleyen KESKİN,"Her üretici daha iyi hizmet eden bir Odayı hak eder. Yenilenme ve değişim gerekliliğine olan inancımız tamdır. Çiftçilerimize sunulacak yeni vizyonumuz ve yeni projelerimize ile destek olmanın doğru olacağına inanıyoruz.Çok değerli Delegelerimizin takdiri ile, göreve geldiğimizde sorunların dile getirilebilmesi adına bölge temsilcilikleri oluşturacaklarını" söyledi.

Recai Keskin,"Bölge temsilcilikleri çiftçilerimiz ile daha yakın olma adına oluşturulacaktır.Sorunlar Ziraat Odası'nda konuşulacak, her ay yönetime iletilecektir, aksayan çalışmalar ve sorunlar ivedilikli bir şekilde çözüme kavuşturulacak,Ziraat Odamızda çiftçinin ihtiyacı olan ilaç, gübre ve zirai ekipmanların temininde yardımcı olacak. Çiftçiye daha farklı avantajlar sunabilen, fikirler ve çözümler geliştirebilen, gerçek hizmetler sunan bir anlayışa sahip olarak Bafra Ziraat Odası'na Başkan adayı oldum." dedi.

Davetlilere söz veren Recai Keskin,"Seçildiğimizde Bafra’mıza yakışır bir Ziraat Odası göreceksiniz,Bugüne kadar Ziraat Odasına hizmet eden bütün başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize teşekkür ediyor, Onlardan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacaklarını ifade etti.

Aday tanıtım toplantısına Bafralı çiftçiler, mahalle muhtarları ile delege katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876