Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Rızvan Aksoy listesini açıkladı
Başkan adayı Rızvan Aksoy yaptığı açıklamada “ Ben değil biz olarak hareket edecek bir liste hazırladık. Öncelikle seçimlerin ve listemizin Baframıza hayırlı olmasını diliyorum. Üyelerimizden destek rica ediyoruz. Sadece seçimleri düşünmüyoruz. Hedefimiz seçimler sonrasıdır. Biz hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Çünkü esas olan hizmettir.” Dedi.

Bafra TSO Başkan Adayı Rızvan Aksoy yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ben değil biz grubu olarak, 1 Nisan Pazar günü yapılacak olan Ticaret e sanayi Odası seçimlerinin Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinden üyelerimize, tüm tüccar esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

İş başına geldiğimiz takdirde projelerimizden bazıları şunlardır.

1- Odamız üyelerimize yakışır modern bir hizmet binası

2- 2012 yılında başlatılmış ve hala bir yol kat edilmemiş olan Sera organize sanayiyi ve Medikal sanayiye hız kazandırılıp biran önce yatırımcılara tahsisi sağlanacak.

3- İlçemizde ve çevre ilçelerde, yüksekokul ve fakülte sayısını arttırmak yeni kurulacak üniversiteye talip olmak

4- Odamız üyeleri tarafından yapılan imalat ve üretim işlerine destek verilerek yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlarda yer almasını sağlamak, fuar ve iş gezileri ile üyelerimize yeni olanak ve yeni imkânlar sağlamaktır.

5- 2013 yılında kapatılmış olan KOSGEB temsilciliğini tekrara faaliyete geçirmek.

6- Proje danışmanlık merkezini daha aktif ve üyelerimize proje üretir hale getirmektir.

7- Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile bir çalışarak Bafra ve çevre ilçelerin kalkınması ve desteklenmesi için üst düzeyde lobi faaliyetlerinde bulunmak.

8- Bölgemizin yöresel ürünlerini yurtiçinde ve yurtdışında markalaşmasını sağlayarak ulusal markaların yöresel ürünlerimizi raflara bulundurmasını gerçekleştirmek.

9- Global manada ticaretin yapılması için üyelerimize bilgi ve eğitim seminerleri düzenlemek.

10- Oda bünyesinde vakıf kurarak, burs sosyal yardım ve sosyal etkinlikler gerçekleştirmek.

11- OSB için ara eleman yetiştirmek meslek okullarının açılmasını sağlamak.

12- Meslek edindirme kurslarını açmak.

13- OSB Bölgesinde ihtiyaç hasıl olan cami ve sosyal alanlar gibi yerlerin yapılmasını sağlamaktır.

Meclis üyeliğine aday olan arkadaşlarımızın her biri oda başkanlığı ve meclis başkanlığı yapabilecek, bilgi, beceri, kapasite ve özveriye sahiptir.

Bu anlayışla projelerimizin hep birlikte ‘Ben değil, biz olarak’ hep birlikte başaracağız.

En İçten selam ve saygılarımızı sunuyoruz.









RIZVAN AKSOY
BAFRA TSO BAŞKAN ADAYI VE
MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.