Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Rüstem Meral “Vaatlere Değil Hizmete Adayım

 

  1. Vaad vererek değil,yapacaklarımızla geliyoruz. Her Seçimde Olduğu gibi verilen Vaatlerden birincisi olan, Yapılmayan Muhtarlık Binasını biz yapacağız. Sabah 08.00 Akşam 17.30 saatleri arasıda kapısı her daim açık olacaktır. Telefonumuz 24 saat açık olup telefonlarınız cevaplanacaktır.
  2. Mahallemizde bulunan aydınlatma direklerinde bulunan ampullerin kesik olanlarını mahalle sakinlerimiz değil biz takipçisi olacağız.
  3. Mahallemizi temiz tutacağız,park ve bahçelerinin bakımlarını yapacağız,ağaçların budanmasını kullanılmayan boş harabe evlere çözüm üreteceğiz.haşerelere karşı ilaçlama yapacağız.
  4. Her yıl Ramazan ayında dağıtılacak olan ramazan yardımlarını Gerçek sahiplerine ulaştıracağız. Sosyal yardımlar genel müdürlüğünün dağıtmış olduğu Kömürün takipçisi olup gerçek sahiplerine yönlendireceğiz.
  5. Bozulan yol ve kaldırımların takipçisi olup derhal yaptıracağız.

İsmet Paşa Mahallemizi Hep Birlikte Yöneteceğiz.

Rüstem Meral Kimdir?

1977 Doğumluyum Evli 2 Çocuk Babasıyım.

Allah Nasip Ederse Büyüdüğüm Mahalleme Muhtar Adayıyım.

İlkokulumu (Eski)Fatih İlkokulunda Ortaokulumu Cumhuriyet Ortaokulunda Liseyi Bafra Endüstri Meslek Lisesinde Okudum.

7/24 Gün Boyu Mahallemdeyim Herkes Beni İstediği Saatte Bulabilir Vede Ulaşabilir Mahallem İçin Gece Gündüz Demeden Elimden Her Geleni Yapmaya Hazırım.

Şuan işim bayrak sürücü kursunda kurucu ortak ve direksiyon uzman öğreticilik yapıyorum.

Oylarınıza Talibim Yüce Mevla’m Hakkımızda Ne Hayırlı İse Onu Verir İnşallah Saygılarımla..

0 542 469 29 49

Rüstem MERAL

İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.