Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Şahin: 30 Ağustos Tarihimizin Şanlı Bir Zaferidir

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi:

“30 Ağustos Zaferi, Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamızı sağlayan tarihimizin en şanlı zaferlerinden birdir. 30 Ağustos Zaferi, Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yaktığı büyük bir zaferdir. 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ederek kutladığımız şanlı bir bayramdır. Bugün de 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 95. yılını milletçe coşku ile kutlamakta ve büyük bir gurur duymaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet minnet şükran ve saygı ile anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.