Öne Çıkanlar Doluluk oranı Fide dağıtımı
banner798

Şair İbrahim Coşar' In Şiir Ve Sanat Gecesi

Samsun Çarşambalı olup, Samsun' da ikâmet eden şair İbrahimCoşar' ın şiir ve sanat gecesi 8 Ekim 2019 Salı günü, saat 19. 30' da Samsun Çiftlik' teki Tuti Kafe' de gerçekleştirildi.

Etkinliğin sunumunu ise; şair ve şiir programaları yapımıcısı ve şiir yorumcusu Nermin Eker yaptı.

Şair İbrahim Coşar ( Aşık Coşari ) programın başında yaptığı konuşmasında; şiir ve sanat gecesine katılan tüm şair, yazar arkadaş ve dostlarına teşekkür ederek kendisini ve eserlerini tanıttı.

Geceye şair İbrahim Coşar' ın eşi rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Etkinliğe; Dr. Şair Naci Şen, Avukat şair Nadi Macit, Samsun' dan Emekli öğretmen, şair ve yazarlardan Yusuf Kurt, Kazım Memiç, Kazım Yılmaz, Tarihci- Eğitimci- Araştırmacı Yazar ( ilgi alani Tarihsel olguların algısal analizi ) – Çevirmen- İlknur Ünsal,Kültür Bakanlığı Halk Şairi ve emekli öğretmen Ayşe Atlı Selen, bağlaması ve türküleriyle Aşık Sancak, Kültür Bakanlığı Halk Ozanı ve besteci Mustafa Bilir ( Aşık Obalı), türkülere eşlik eden Nurgün Yılmaz, OMÜ Öğretim üyesi, şair, yazar ve tiyatro yazarı ve yönetmeni Ersin Erge, Aşık,, şair ve ressam Sebahattin Dülger, Samsunlu Sanatçılar Derneği ( SASAD ) Başkanı ve TSM Koro Şefi, besteci Ömer Umutlu, şiir yorumcusu Ziya Kozal, şair ve bağlama sanatçısı, besteci ve emekli öğretmen İsa Kahraman, şair Haydar Sazlı, öğretmen ve şair Mehmet Zeki Akay , şair ve yazar İsmet Top, Neşet Demircioğlu, Talan Ayşe- Hamit Kanca, şair Ayşe Altun, Hakan Türk, Birsen Yörük Çalışkan, Saadet Erdoğan, Ali İhsan Peyk, Bafra' dan şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin, Tuti Kafe sahibi, emekli öğretmen İsmail Tutoğlu ile çok sayıda şiir ve sanatseverler katıldı.

Programda; iki aşık Mustafa Bilir ile Aşık Sancak' ın karşılıklı atışmaları izleyenleri hem güldürdü hemde bol alkışlarla karşılık buldu.

Gece geç saatlere kadar devam eden etkinlik; şair İbrahim Coşar' ın piyasadaki şiir kitaplarını, arkadaş ve dostlarına imzalaması ile sona erdi.

Şair Coşar; programda emeği geçen ve katılanlara teşekkür etti. Kitpların gelirinden sağlanan ücretin ise; her zaman şair ve yazarlara mekân olan Tuti Kafe' ye bağışlanması da ayrıca şair ve yazarların takdirine yol açtı.

Haber : Oktay ZERİN- Samsun

Habere ait 2 video: 1- https://www.youtube.com/watch?v=jKQUuJ_11HE

Habereait uzun video: https://www.youtube.com/watch?v=mSZRMzlqi4U

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.