Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

ŞAİRLERDEN BAFRA KAYMAKAMINA ZİYARET
 
Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediyesi ve Bafra Musiki Cemiyetinin organizasyonuyla düzenlenen 5. Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Şiir Şöleni yapıldı.
Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, organizasyon heyeti, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirler ile Betist birlikte Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, “Bafra’mızda 4 gündür değerli davetlilerimizi ağırlıyoruz.Neyzen Tevfik Kolaylı şiir Şöleni münasebetiyle yurt içi ve yurt dışından gelen misafirleri Bafra’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Tabi ki bu organizasyonun arkasında bir güç var. Biz o güçten cesaret alarak Bafra’mızı hem yurt içerisinde hem de yurt dışında tanıtmak bu arada da Değerli hiciv üstadı Neyzen Tevfik’i anlamak ve anlatmak için bir organizasyon yapıyoruz. Bafra’yı hep beraber hem kültürel açıdan hem sosyal açıdan hem de ekonomik açıdan geliştirmeye uğraşıyoruz. Buraya gelen bütün dostlarımıza da teşekkür ediyorum”dedi.
Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “ Hayal, duygu ve sevgi dünyamızın özetle Milli Kültürümüzün önemli temel taşlarından Edebiyatımızın vazgeçilmezi olan şiiri, güzel sanatlarımızdan musikiyle sentezleyen nadir ustalarımızdan Neyzen Tevfik Kolaylı şiirlerinin, uluslararası bir nitelik kazanması da bu yüzdendir. Yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerimizle beraber olmaktan sonsuz mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Neyzen Tevfik Kolaylı dünyaya mal olmuş bir hiciv üstadı.Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve yönetimini kutluyorum.
Davetliler ziyaretin sonunda Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a günün anısına şairler kendi yazmış oldukları kitapları hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.