Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Salgın Süreci Eğitim Eylem Planı

Bafra Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Salgın Süreci Eğitim Eylem Planı kapsamında Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde yürütülen Deneyimini Paylaş Projesi yıl sonu programı Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Proje ile sanatsal, sportif , bilimsel ve sosyo-kültürel alanlarda başarı elde etmiş ortaokul ve lise öğrencilerinin benzer bir süreci izleyecek ortaokul ve lise öğrencileriyle deneyimlerini paylaşmasını amaçlandığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU salgın sonrası öğrencilerin okullara uyum sağlama konusunda çalışmalarda başarı sağladıklarını belirterek bu süreçte her vakit yanlarında olan Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN ve tüm paydaşlarına teşekkür etti.

Alanlarda başarılı olan öğrencilerin deneyimlerini paylaşmaları İle devam eden programda deneyimlerini akranlarına anlatan öğrencilere sertifika verildi. Programda konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN salgın sonrası eğitim eylem planının hazırlanmasının önemli olduğunu bu konuda sürekli işleyişi takip ederek öğrencilerimizin uyum sürecini sağlıklı olması için gayret gösterdiklerini ifade etti. Ayrıca sürecin sağlıklı yürümesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Programa Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.