Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Samsun'da ve Bafra'da uyuşturucu operasyonu

Samsun ve Bafra'da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesinde irtibatlı oldukları şahıslara müşterek uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisi edinilen O.Ç. ve S.O. isimli şahıslarla ilgili olarak yapılan çalışmada, şüpheli şahıslarla fiziki teması görülen 5 şüpheli şahıstan,1,33 gram metamfetamin maddesi,3,32 gram sentetik kannabinoid maddesi,2 adet uyuşturucu madde kullanımına yarar aparat ile yakalanmış, olayın devamında,1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Soruşturma devamında ,O. Ç. Samsun'un Atakum ilçesine bağlı, İstiklal Mahallesinde 0,10 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet pompalı tüfek ile birlikte, S. O. Mimar Sinan Mahallesinde yakalandı. 

Soruşturmanın devamında yapılan çalışmalarda şüpheli iki şahıs ile müşterek hareket ettiği tespit edilen F.A. isimli şahıs Bafra İlçesinde yakalandı. 

Soruşturma kapsamında O.Ç., S.O. ve F.A. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.