Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Satranç Şampiyonları Ödüllerine Kavuştu
banner852

Katılımın yüksek olduğu satranç turnuvası ödül töreninde konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Çeşitli etkinliklerle, Pandemi sürecinde evlerinde kalmak zorunda olan çocuklar ve gençlerin moral ve motivasyonlarını üst düzeyde tutmaya gayret gösterdik. Bu etkenliklerimizden biri olan Online satranç turnuvamıza gösterilen ilgiden oldukça memnun olduk. Bu turnuvada bizlere destek veren Türkiye Satranç Federasyonu, Samsun Satranç İl Temsilciliği ve Bafra Satranç İlçe Temsilciliği ve tüm katılımcılara gönülden teşekkür ediyorum dedi.

Tören sonunda üç kategoride gerçekleşen turnuvada derece alan sporcular ödüllerini aldılar.

Yarışma sonucu birinciler Bisiklet, ikinciler Akıllı bileklik üçüncüler Bluetooth kulaklık dördüncüler Dijital kol saati ile ödüllendirildi. Derece alan diğer sporculara ise madalya verildi.

Ödül törenine Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Satranç Federasyonu Bafra Temsilcisi Cemal Bekgöz, Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yusuf Danışmaz, Sporcu öğrenciler ve aileleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876