Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Şehit Aileleri 101’nci Mevlidi şerif okuttu

Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 101’ncisi 30.11. 2019 cumartesi günü dernek binasında gerçekleştirildi.

Kasım ayında şehit olan Polis Memuru Recep Çakmak, P. Astsb. Erdal Bolat, Dnz. Er Osman Pektaş, J. Er Hüseyin Yahşi, tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, AkParti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Derneğin fahri imamı Bülbül Hoca, Yeni Cami Müezzini Cemalettin Baş,Emekli imamlar İbrahim Torun, Ali Bektaş hocaların okuduğu Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve duanın ardından program ikramla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.