Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Şehit Aileleri Derneğinden 91. Mevlit
banner852
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak okutulan Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 91’ncisi 29.12.2018 cumartesi günü dernek binasında gerçekleştirildi.

Erzurum Dumlu 247. Piyade Alayında vatani görevini ifa ederken 7 Aralık 1966 gecesi koğuşunda çıkan yangında şehit olan P. Er Alaattin Koçak ve aynı yangında birlikte şehit oldukları 64 silah arkadaşının, Mardin İdil Kozluca 3. Jandarma Hudut Komutanlığında vatani görevini ifa ederken 12.12.1983 tarihinde kaçakçılarla çıkan çatışmada şehit olan J. Er Ramiz İleri’nin,tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa Bafra’ya yeni atanan Kaymakam Ahmet Adanur, Alaçam Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı. Derneğin fahri imamı Bülbül Hoca,Yeni cami imamı Cemalettin Baş hoca, İshaklı cami müezzini İhsan Ağızaçmak hoca, Gaziosmanpaşa cami müezzini Veysel Etli hoca, Emekli imam Zeki Akça hoca tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından Bafra Vaizi Ahmet Güvenler hoca şehitliğin gaziliğin önemi konusunda sohbette bulundu. Program Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’un konuşmasının ardından dua ve ikramla sona erdi.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876