Öne Çıkanlar Dayandı futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Şehit Babasından Şair Zerrin'e kitap desteği

Geçtiğimiz gün ( 19 Kasım Salı ) şehit oğlu Mutlu Can MEŞECİ' nin aziz hatırası adına; işyerinin bulunduğu, Bafra Beşyol Meviine astığı dev Türk Bayrağı ile beğeni ve takdir toplayan, şehit babası Mevlüt Meşeci; gazeteci, şair, emekli öğretmen Oktay ZERRİN' in, yeni piyasya çıkan şiir kitabını alarak şaire destek verdi.

Basın' da şehit Mutlu Can Meşeci' nin şehit olduktan sonra; işyerinin bulunduğu caddeye astığı dev Türk Bayrağı' nı, videolu haber yapan gazeteci, şair Oktay Zerrin' in " Sen Çarpar Bu Yürek " adlı yeni ve 4. şiir kitabını alan şehit babası Mevlt Meşeci; şaire destek verdi.

Gazeteci, şair Oktay Zerrin de şehidimiz Mutlu Can Meşeci için şehit babası Mevlüt Meşeci' ye başsağlığı ve şiir kitabı içinde teşekkür dileğinde bulundu.

Beşyol da bir çay ocağında çay içen şehit babası Mevlüt Çeşmeci; tüm Bafralı ve Boyabatlı hemşehrilerine; şehit oğlu, Mutlu Can Meşeci' ye sahip çıktıkları için şahsı, ailesi ve yakınlarıyla; sevenlerine, dost , arkadaşları ile Basın' a teşekkürlerini sundu.

Bizler de şehidimizin mekânı cennet olsun derken gazilerimize de şifalar dileriz.

Haber Merkezi- Bafra

Anahtar Kelimeler:
BafraOktay Zerrin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.