Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Şehit Halil Sert Kabri Başında Dualarla Anıldı

Mardin ili  Ömerli İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı emrinde vatani görevini ifa ederken 14.Temmuz 1995 tarihinde Harman köyü kırsalında yürütülen arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye önceden döşenen mayına önünde yürüyen silah arkadaşının basması sonucu şehit olan J. Komd.Er Halil Sert şahadetinin 24. yılında Bafra’nın Balıklar mahallesinde  kabrinin başında dualarla anıldı.

Şehit J. Komd. Er Halil Sert`in anma törenine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sebahattin Koçak, derneğin üyeleri ve şehidin yakınları katıldı.
Derneğin fahri imamı Bülbül hoca  ve  Balıklar mahallesi cami imamı Mustafa Sarı hocanın okuduğu Yasin-i Şerif`in ardından program dua ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.