Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

SÜNNET ŞÖLENİ HAZIRLIKLARI TAMAM
banner852

 Bafra Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği sünnet şölenin de bu yıl hedef 100 çocuk.

Bu yıl hedeflerinin 100 çocuk olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Amacımız sünnet olamamış çocuklarımızı tespit etmek ve onların erkekliğe ilk adımlarını atarken yanlarında olmaktır” dedi.

Başkan Kılıç, başvuruların başladığını ve Bafra Devlet Hastanesi’nde sırayla çocukların sünnet olduğunu belirterek “Bu gün 10 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atarak sünnetlerini oldular. Biz de çocuklarımıza hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de hediyeleri vermek istedik.” Dedi.

Başkan Kılıç, başvuruların 15 Temmuz Pazar günü son bulacağını söyleyerek “Sünnet Şöleni için aileler, Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak kayıtlarını yaptırıp, form doldurarak istenen belgeleri teslim edecek. Bu vesile ile Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet İsmail İslamoğlu’na, çocuklarımızı sünnetini yapan Opr. Dr. Ömer Faysal Çadır’a ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten sonra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet İsmail İslamoğlu’na ve Opr. Dr. Ömer Faysal Çadır’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Plaket takdiminden sonra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet İsmail İslamoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Meclis Üyesi Eyüp Sabri Şahin ve Opr. Dr. Ömer Faysal Çadır ile birlikte sünnet olan çocukları ziyaret etti ve hediyeler verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876