Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Tarihi Fener, Deniz Erozyonu etkisi altında
banner852

Samsun’un Bafra İlçesi Fener Mahallesinde bulunan Fransızlardan kalma ‘Deniz Feneri’ kıyı Deniz Erozyonun etkisi altında kalıyor.

Bafra’da Fener Mahallesinde şiddetli yağışların ve fırtınaların olduğu zamanda evlerin yanına kadar gelen sulardan Fener Mahallesi muhtarı rahatsız olduğunu belirtti.

FENER MAHALLESİ MUHTARI HÜSEYİN ŞEKER ;”TARİHİ FENER FIRTINADAN ETKİLENİYOR.”

Fransızlardan kalma Deniz Feneri tehlikesi altında olduğunu söyleyen Fener Mahallesi muhtarı Hüseyin Şeker,Fransızlardan kalma, tarihi eser bir fenerimiz var.Mahallemizde , rüzgar ve fırtına çok olduğu zaman denizin taştığını söyledi.

5 VEYA 6 SENEYE KADAR SAHİLİMİZ YOK OLABİLİR

Fenerin çevresinden sular mahalle içerisine kadar geliyor.Fırtına olduğu zaman, fener etrafına serilen taşlarda yerinden oynuyor.Bu yüzden fenerin etrafında tedbir alınması gerekiyor.Turistlik olarak güzel bir sahilimiz var .Böyle giderse 5-6 seneye kalmaz yok olabilir. Yetkililerimizden yardım bekliyoruz.” Dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem 1 yıl önce

güzel baframın değeri bilinmiyor sahili var herşeyi var ama sahip çıkanı yok gurbeten bu tür haberleri okuyunca üzülüyorum

banner877

banner876