Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Teknolojik Gençler Yarışa Hazır
banner852

Bafra’da görev yapan Bilişim teknolojileri öğretmenleri tarafından öğrencilerin kodlama ve robotik alanında eğitim alması için yürütülen KODLABAFRA projesinde ortaya çıkarılan robotik projelerimizden 9 tanesi İstanbul’da Türkiye’nin en büyük, dünyanın ikinci büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST yarışmasında finale yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Teknofest finaline gidecek öğrenci ve öğretmenlerimiz ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU’nu ziyaret etmiş ve projeleri ile ilgili bilgi vermişlerdir. Teknofest İnsanlık Yararına Teknoloji alanında çalışmaları bulanan öğrenciler Sağlık, Ulaşım, Çevre, Eğitim ve Afet Yönetimi ile ilgili farklı projeler geliştirmiştir.

Samsun’dan toplam 10 proje 17 Eylül 2019’da finalde yarışmaya hak kazanmıştır. Bafra olarak finale kalan 9 Projemize başarılar diliyoruz. Bafra Endüstri Meslek lisesinden 4 Proje, Bafra Fatih Ortaokulundan 2 Proje ve Bafra Kodlama Merkezi olarak 3 Proje ile katılacaktır.

BAFRA ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU Teknofest yarışmasına katılacak 5 Danışman öğretmen ve 17 öğrenciye başarı dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876