Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner797

TOBB Genel Başkanı Hisarcıklıoğlu Bafra'da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu Bafra Davet ve toplantı Merkezi'nde 'Türkiye'nin Ekonomik Geleceği' adlı konferans verdi. Konferans öncesi Bafra Ticaret Borsasının 25. yılı pastasını kestikten sonra, Bafra Ticaret Odasını ziyaret etti, ziyaretlerden sonra Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler konferansın yapılacağı salona geçti. burada yoğun bir kalabalıkla karşılanan Genel Başkan misafirlerle tek tek tokalaştı.
Bafra' ovasıyla, insanıyla, toprağıyla farkını göstermektedir diyen TOBB Genel Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Allah'ın en şanslı kullarından birisi de sizlersiniz haberiniz olsun. niye şanslıyız derseniz Allah size bir ova vermiş kuru dalı ekseniz yeşeriyor dedi.

'Bafra'nın her tarafından bereket fıştkırıyor'

Bir Kayseriye bakın birde Samsun'un Bafra ilçesine bakın Allah size hem iklim vemiş, hem bereketli toprak vermiş her tarafından bereket fışkırıyor, yatın kalkın Allah'a şükredin haberiniz olsun.

'Bafra Ticaret Sanayi Odasıyla ne kadar gurur duysanız azdır'

Bugün Dünya'da Odalar ve Borsalar Birliğine bakıyorsunuz belli, peki bizim sanayi odası kaç yıldızlı 5 yıldızlı ve bu başkanlar Allah rızası için çalışıyorlar para pul yok, bütün mesela şu başkanlık bizde millet olarak önemlidir. ondal dolayıdır ki başkanınız Göksel Başar'la ne kadar gurur duysanız azdır.
'Bafralılar Medikal OSB'yi hayata geçiriyorlar'

Türkiye'de ilk medikal osb Bafra'da kuruluyor, Bafra kaymakamımız ve aynı zaman da da osb başkanımız Ali Fuat Türkelle de bu yatırımlara desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bafra neden bu kadar zengin derseniz, neden bu kadar bereket var derseniz birlik ve beraberlik var. bu gibi özel günlerde görüyorum ki Bafra protokolü hep bir oluyor, hep birlik içinde oluyor ondan dolayıdır ki sizler şanslı insanlarsınız.

'Bafra kendi ürünlerini tanıtma noktasında'

Bafra Ticaret Borsası ve Bafra Ticaret Odası Bafra'da tarıma dayalı ihtisas konusunda beraber çalışıyorlar. Bafra OSB 2017'de yatırım programına alındı. işte başarının formulü bu birliktelik haberiniz olsun.

'81 ilde 81 okul projesi'

Allah nasip ederse Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak 81 ile 81 okul projesi başlattık, biraz sonra Samsun'da bitirdiğimiz okulun açılışını yapacağız. Allah'ta nasip ederse 160 ilçemiz de de birer tane okul yapacağız bunların ilklerinden bir tanesi de Bafra'da olacak haberini olsun' dedi.

Konuşmaların ardından bafra Ticaret Odası ve Bafra Ticaret Borsasına yaptıkları hizmetlerden dolayı bazı üyelerine ödül takdim edildi.

Konferansa, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Odası başkan yardımcısı Meral Aydıner, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ilçe başkanları, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı 

Anahtar Kelimeler:
BafraTobbHisarcıklıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.