Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Tuncay Yurduseven'e sevgi seli
banner852

Samsun’un Bafra ilçesinde Ak Parti’den aday adayı olan Tuncay Yurduseven Ak Parti ilçe binası önünde adaylığını açıkladı.

Tuncay Yurduseven’in aday adaylığını açıklamasında, İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti yönetimi ve partililerden büyük katılım sağlandı.

Samsun Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Tuncay Yurduseven açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Sayın ilçe başkanım, İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, Gençlik kolları başkanımız ve yönetimiz kurulu üyelerimiz, Mahalle başkanlarımız, Belediye başkan yardımcılarımız ve Belediye meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Sivil toplum kuruluşlarımızın çok değerli temsilcileri, Partimizin kuruluşunda bugüne her kademesinde görev yapmış teşkilat mensuplarımız, Basınımızın değerli mensupları, Hanımefendiler, bey efendiler ve değerli hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” Dedi.

Yurduseven açıklamalarında, ”Kutlu bir yolcuğun ilk adımını attığımız bugünde sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kısa bir süre önce ülkemizin yasadığı asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Rabbim Milletimize bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Kuruluşundan bugüne kadar, Ak parti teşkilatlarının her kademesinde onurla gururla hizmet ettim. Bugünde farklı bir kulvarda yine aynı amaç ve gayeyle sizlerin huzurundayım. Bizlere bugünleri gösterdiği için Rabbimize şükürler olsun.”

Kendisini tanıtan Tuncay Yurduseven,”İlçe başkanlığı yaptığım 6 yılı aşkın sürede yerel seçimler, genel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi, halk oylaması hepsini beraber yasadık. Girdiğimiz her seçimde sizlerin de destekleriyle Bafra'mızda ve bölgemizde Türkiye ortalamasının hep üzerinde neticeler elde ettik. Sadece seçim dönemlerinde değil, seçim dönemleri dışında da sürekli hemşerilerimizin içinde bulunarak; sıkıntılarına sorunlarına çözümler üretip çare olmaya çalıştım. Bölgemizde de olmasını arzu ettiğimiz hangi hizmet varsa burada da olması için gayret gösterdik ve güzel sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

Siyasetteki bu tecrübesinin olduğunu söyleyen Yurduseven, “Kullanarak doğup büyüdüğümüz, hatırlarımızı yaşadığımız ve geleceğe dair hayaller kurduğumuz şehrimizi daha yaşanabilir kılmak, evlatlarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakmak öncelikli sorumluluğumuzdur. Değerli hemşerilerim ak parti asaletini, Anadolu irfanından istikametini edep ve erkandan gücünü ise milletin sinesinden ve iradesinden almaktadır. Türkiye ak parti iktidarı ile çok önemli mesafeler kat etmiştir. Bölgesel ve küresel düzeyde sözü dinlenen, takip eden değil takip edilen itibarlı ve kudretli bir Ülke konumuna gelmiştir.”

Cumhurbaşkanımız Genel başkamız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 20 yıl dolu dolu icraat ve hizmet dönemi olmuştur. Ulaşımda, sağlıkta, sosyal politikalarda, dış politika alanında, gençlik ve spor yatırımlarında, eğitimde enerjide, özelikle Savunma sanayi başta olmak üzere teknolojik gelişmelerde hülasa insanımızın ihtiyacı olan her alanda bunları fazlasıyla müşahede etmekteyiz..

Bu güne geldiğimizde 14 mayıs seçiminin önemini daha iyi gördüklerini söyleyen Yurduseven," İşte bütün bu hizmetlerin artarak devam etmesi için, Milletimizin Güçlü bir gelecek inşası için Cumhur ittifakına verilecek destek daha da bir önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda teşkilatımızın her kademesi ile topulumun bir cok kesimi ile yapmış olduğumuz istişare ve değerlendirmeler neticesinde 28. Dönem Samsun Milletvekili aday adaylığımı Sizlerin huzurunda Açıklıyorum.."

Açıklamalarına tamamlayan Tuncay Yurduseven," Yapacağımız her işte “Milletimiz ne der Hak nezninde nasıl bir karşılık bulur” düsturu ile hareket edeceğiz. Halkımıza yaptığımız hizmeti onlara bir lütuf gibi değil,onların sayesinde yaptımızı hissettireceğiz. Milletimizin gönlündeki Recep Tayyip Erdeoğan sevgisini muhabbetini istismar etmeyecek aksine yapacağımız çalışmalarla aynı ilçe başkanlığı dönemimizde olduğu gibi sayın cumhurbaşkanımızın gücüne güç katma gayretinde olacağız, Bu duygularla aday adaylığımız, Samsunumuz, bölgemiz, Bafra'mız ve partimiz için hepimiz için hayırlı olsun. çıktığımız bu kutlu yolda Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi diyor, Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyor...saygılarımı sunuyorum.." dedi.

Anahtar Kelimeler:
BafraTuncay Yurduseven
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876