Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

TÜRK SİYASETİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
banner852
Av.Hüseyin Acar : ‘Birlik Olma Zamanı TÜRKİYEM…’Konulu Proğramımıza Hoş Geldiniz…ŞEREF VERDİNİZ.19 Mayıs 1919 Günü Samsun’dan yola çıkarak Cumhuriyetin ilanı ile Aziz Atatürk vatanı bizlere emanet etmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, Kuva-i Milliye Ordusunu, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Rahmet ve minnetle anıyorum.

BU MİLLETİN ÖNLEM ALMASI GEREKİYOR

Bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetin Devleti bugün üniter yapıda, içte ve dışta, ekonomide, eğitimde, yargıda, sosyal toplumda kara bir tablo ile karşı karşıyadır. 15 yıldır tek başına hükümetler kuran iktidar partisi bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehlikeli bir atmosfere doğru götürüyor. Milletin bir kısmını temsil eden, partili diktatörlüğü benimseyen anlayış bizleri felakete sürükleyecekse, tüm milletin önlem alması gerekir. Gelinen süreçte çürümüş bir iktidar yapısı Türk Devletinin kuruluş felsefesine de sirayet etmeye başlamıştır. Bu partili diktatörlük hevesinden ülkeyi kurtarmalıyız.

TÜRK SİYASETİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAKTIR

Yıllardır ‘‘alternatif yok’’ diyen milletimiz şimdi Sn. Meral Akşener ile yeni bir kurtuluş ve umut ışığı yakaladı. Farklı kesimlerden ve siyasi görüşlerden vatandaşlarımız, yaşadığımız karanlık atmosferden kurtulmak için dalga dalga Meral Akşener ve ekibinin oluşturduğu yeni siyasi hareket içerisinde kucaklaşıyor.
25 Ekim 2017 Tarihinde kurulup 29 Ekim de kurtaran şehir Samsun’dan start alacak olan Meral Akşener önderliğindeki siyasi parti Türk siyasetinde yeni bir dönem başlatacaktır. 19 Mayıs 1919 Günü Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları tarafından başlatılan Milli Mücadele kazanımları 100 yıl sonra 2019 seçimleri ile partili diktatörlüğe dönüştürülemez. Milletimizin metaneti ve feraseti ile kötü gidişata hep birlikte dur diyeceğiz.

BU SEVGİ SELİ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR


Sn.Meral Akşener liderliğindeki harekete her kesimden bir dip dalga şeklinde teveccüh var. Sn.Meral Akşener liderliğinde kurulacak partiye ülkenin her tarafında kitleler halinde katılımlar var. Bafra'da da değişik siyasi partilerden, toplumun değişik kesimlerinden büyük bir katılım olacağını gözlemlemekteyiz. Bafra'nın Sayın Meral Akşener'in kurmakta olduğu partiye ne kadar önem verdiğini ve sıcak baktığını hep birlikte görüp yaşayacağız. Sn.Meral Akşener'e çok büyük teveccüh olduğunu halkımızda görüyoruz. Bu sevgi seli artarak devam edecektir.

BAFRA GEREKENİ YAPACAKTIR


Türkiye Cumhuriyeti Devletini içerisinde bulunduğu karanlık durumdan kurtaracak olan tek çözüm alternatifinin Sn.Meral Akşener ve arkadaşları tarafından kurulacak parti olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye içte ve dışta itibar kaybediyor. Türkiye dünyada yalnızlaştırılmıştır. 15 yıldır aralıksız olarak tek başına iktidar olan AK Parti hükümetleri Türkiye’yi dünyada yalnızlaştırmıştır. Halkımız siyasette yenilik ve yeni yüzler görmek istemektedir. Sn. Meral Akşener siyasette hem tecrübeli, hem değerli hem de önemli bir isim olarak kısa zamanda Türk halkının gönlünde taht kurdu. Ülkemizin bütün illerinden kurulacak partiye yoğun bir katılım var. Bafra'da Sn.Meral Akşener'e olan sevgisini en güzel şekilde ifade edecek; bütün siyasi partilerden kurulacak partiye büyük bir katılım olacak, Bafra gerekeni yapacaktır.

BİRLİK OLMA ZAMANI TÜRKİYEM


Türkiye’nin kuruluş koordinatları ile oynayanlara karşı milli ruhu savunuyoruz. Meral Akşener hareketi tüm Türkiye’yi kucaklayan bir harekettir. Her görüşten vatandaşlarımız yer alacaktır ve bu hareketle Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretecek, Türkiye’nin ufkunu açacak içte ve dışta barışı sağlayacak iyi niyet elinin Türkiye’ye değmesi gerektiğini savunuyoruz.Mesele parti meselesi değil, mesele vatan meselesidir. Türkiye’yi kucaklayan sorunları çözücü projelerle halkın önüne geleceğimize inanıyoruz.’ Ben yaptım oldu’ zihniyeti ile Türkiye’nin gelecekte nerede olacağını görmekteyiz. Bizler birlikte mücadele verilmesinin gerekliliğini savunuyoruz.Kuva-i Milliye Ruhu ile halkımız ile beraber yola çıkacak olan Sn.Meral Akşener’in ve yol arkadaşlarının Allah bahtını açık eylesin... ‘‘Birlik Olma Zamanı TÜRKİYEM…’’ temennisi ile Değerli katılımcılara, basın mensuplarına, tüm halkımıza saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Sağ olun var olun.

Av. Hüseyin ACAR



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876