Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Ülkücü Şehit Mezarı Başında Anıldı

Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından organize edilen anma programı Bafra Asri Mezarlığında düzenlendi.

Düzenlenen programa Hüseyin Kurumahmutoğlu’nun yakınlarının yanı sıra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

12 Eylül döneminde tutuklanarak Mamak Askeri Cezaevine konulan Hüseyin Kurumahmutoğlu 1987 yılında namaz kılarken başına dipçik ile vurularak şehit edilmişti.

Programda konuşan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Kemal Şahin, “Şuan burada yatmakta olan Ülkücü Şehit Hüseyin Kurumahutoğlu için burada toplanmış bulunuyoruz. 32’inci şehadet yıl dönümü. Allah bu millete bir daha böyle acılar göstermesin. Kardeşi Hasan Kurumahmutoğlu’da bizleri yalnız bırakmadı. Ben katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.