Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

ULUSAL VE ULUSLARARASI DESTEKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
 Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında Bafra Karma ve Medikal OSB yatırımcılarımız ve Bafra TSO üyelerinin katılımları ile Ulusal ve Uluslararası Destekler Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Üniversite-Sanayi İşbirliği’nin amacı, üniversitedeki bilimsel potansiyelin, sanayiye aktarılarak ekonomik değere dönüşmesi ve bölgedeki firmaların Ar-Ge, inovasyon çalışmalarına yönlendirilerek, üniversitedeki akademisyen ile sanayici arasında karşılıklı güvene dayalı, sürdürülebilir işbirliğini sağlamaktır. Programda Kamu Üniversite İşbirliği kapsamında Devlet kaynaklarının hızlı ve verimli şekilde firmalara nasıl ulaştırılacağı ve firmaların hangi iletişim kaynaklarından desteklere başvurabilecekleri anlatıldı.

Programın açılışında Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy Üniversite Sanayi İşbirliği’nin temel amacı ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen sunumlarda OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi Proje ve İş Geliştirme Uzmanları Eda Beylihan ve Onur Yavuz KOSGEB, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Destekleri, Teknopark Destekleri, Tübitak Destekleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destekleri, Kalkınma Bakanlığı Destekleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Destekleri ve uluslararası desteklerden Horızon 2020 hakkında bilgiler aktarıldı.

KOSGEB Samsun Müdürü Nebahat Livaoğlu KOSGEB’in güncel destekleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak firmalar ile sürekli irtibat halinde olduklarını çağrı dönemleri ile verilen destekler dışında KOSGEB’in sürekli açık olan desteklerinin bulunduğu belirterek firmalara bilgilendirmelerde bulundu.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ‘Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında Üniversite de yapılan bu bilgilendirme toplantısı üyelerimize farkındalık yaratması açısından önemlidir. Bu toplantı ile firmalarımıza ulusal ve uluslararası desteklere erişim konusunda bilgiler aktarılmıştır. Ben programa katılan herkese teşekkür ederim.

Bilgilendirme Toplantısına Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu, Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak, Bafra TSO Meclis Üyesi ve Bafra Karma ve Medikal OSB Müteşebbis Heyet Üyesi Serdal Sefa Kocabaş, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra Karma ve Medikal OSB Müdürü Recai Akçer, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Uzmanları ve üyelerimiz katılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.