Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Ümra ve Emrah`ın Mutlu Günü

Muhasebeci Ve Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcısı   Harun Şen`in Oğlu  Emrah Şen ile müstakbel eşi Ümra Dünya Evine girdiler.


Yılmaz ve Şen Ailelerinin eş ve dostları, akrabaları, Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Düğün Salonunuda  gerçekleşen düğün merasiminde Bafra Gazeteciler Dernek Başkanı İbrahim Alaçamlı Nikah Şahidi oldu.

Nikah merasimi sırasında Yılmaz ve Şen ailelerinin oldukça duygulu anlar yaşadıkları gözlerden kaçmadı. Ümra ve Emrah’ ın nikahını Bafra Belediyesi Nikah Memuru Yaşar Şenel kıydı. Nikah Şahitliklerini de Gülizar Süleymanoğlu ve İbrahim Alaçamlı Yaptı.

Belediye Nikah memuru nikah sonrası duygusal bir konuşma yaparak şu ifadeleri kullandı “Evlilik gerçekten bir yuva kurmak, Türk toplumunun en önemli temel taşlarından biridir. Bu iki gencimizi tebrik ediyorum ve bu iki gencimize ömür boyu iki cihan saadeti diliyorum. Her iki aileye de mutluluk dolu günler temenni ediyorum. Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini arzu ediyor, Hayırlı uğurlu olsun diyorum.’’ dedi.

Bu muhteşem Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Gelin ve Damat davetlileri tek tek gezerek hem tebrikleri kabul ettiler, hem de misafirlere hoş geldiniz dediler.

Damadın babası Harun Şen çok duygulu anlar yaşarken, düğüne katılan davetliler içinde teşekkür edip, şöyle konuştu; “ Düğün merasimimiz de bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca düğünümüze mazeretlerinden dolayı katılamayıp, telefon açan gönderdikleri nadide çiçeklerle düğün salonumuzu çiçek bahçesine dönmesini sağlayan dostlarımıza ve tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkürü bir borç biliyoruz. Onlara şöyle diyorum. (İyi ki varsınız)” ifadelerini kullandı.

Nikah ve Düğün Merasimine SMMMO Odası Başkanı Hayrul Kayar ve yönetimi, SMMMO Bafra Temsilcileri Eyüp Aydın, Zafer Bektaş, Ankara YÜKSEL HOLDİNG -SASEL ELEKTRONİK A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kadıoğlu , Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Samsun ve Bafra’da bulunan Mali Müşavir ve Muhasebeciler, AK MERCAN Doğalgaz Genel Müdürü Mustafa Sezen, idarecileri ve personeli ile çok sayıda davetliler katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.