Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

USTA`dan Ramazan Bayramı Mesajı

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Usta’nın mesajı şöyle:

“Ramazan Bayramına eriştiğimiz bu günlerde; salgın, terör, iç siyaset, dış politika ve ekonomik sıkıntı ve açmazlara rağmen geleceğe ümitle bakıyor ve bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramların özünde, kırgınlıkların ve dargınlıkların giderilmesi, sevgi ve barışın daim kılınması vardır. Her ne kadar bu bayramı, koronavirüs nedeniyle eskisi gibi samimi bir şekilde kutlayamayacak olsakta, bu zor günleri hep birlikte atlatacağımızın, birlikte başaracağımızın farkında olmalıyız. Tedbirlere uyarak ve sabrederek Allah’ın izniyle önümüzdeki bayramların yine hep bir arada, eski tadında geçeceğine yürekten inanıyorum. Bugüne kadar gecelerini gündüz ederek salgınla mücadele eden ve bayramda da çalışmaya devam edecek olan sağlık çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize ve süreçte emeği geçen tüm vatandaşlarımıza da en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle; virüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, Vatanın selameti için canını vermiş şehitlerimizi ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anarak, Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, Türkiye'de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.