Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Uyuşturucu Madde Ele Geçirilerek 3 Şahıs Gözaltına Alınmıştır
banner852

1. İlimiz Bafra İlçesi, Kozağzı Mahallesinde, 02.07.2020 günü Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma sonucu; şüpheli 2 şahıs kenevir ektikleri alanı sularken suçüstü yakalanmış, 2 ayrı noktada yapılan inceleme neticesinde 328 kök kenevir bitkisi ve 1 kg kubar esrar ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alınmış olup, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.

2. İlimiz Bafra İlçesi, İkizpınar yolu üzerinde 02.07.2020 günü Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince alınan duyum sonucu; yapılan yol kontrolünde şüpheli 1 araç içerisinde Bafra Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile yapılan arama neticesinde 1 adet 40 fişek kapasiteli 9 mm tam otomatik makinalı tabanca, 19 adet 9 mm fişek ve 1 adet şarjör ele geçirilmiştir.

Şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 4 adet fişek ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876