Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

YARDIM KOLİLERİ EVLERE TESLİM EDİLİYOR.
banner852

Dünya’da günlük hayatı neredeyse durma noktasına getiren Korona virüs ile ilgili olarak uygulamaya geçen yaptırımlar sonucu yaşanma olasılığı olan sorunların önüne geçmek amaçlayan Bafra Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalmaya devam ediyor.

Bafra Belediyesi, sokağa çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunanlar ve korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında iş yerlerini açamaması sonucu sorun yaşayan vatandaşlara destek olmak için hazırladığı gıda kolilerini evlere teslim ediyor.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç koordinasyonunda, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelince hazırlanan koliler araçlarla, talepte bulunan veya Bafra Belediyesinin Mahalle muhtarları ile gerçekleştirdiği istişarelerle tespit ettiği vatandaşlara teslim ediliyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada, " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bu sıkıntılı günlerin de üstesinden geleceğimizden hiçbir şüphemiz yok. İlçemizdeki 65 yaş ve üstü, hasta, engelli veya işyerlerini kapatmak zorunda kaldığı için geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ekiplerimiz yoğun bir çalışma sürdürüyor. Hazırlanan koliler ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştırılıyor. Devlet ve millet olarak bu sıkıntılı süreci atlatabilmek için olağanüstü bir çaba içerisindeyiz. Bu günlerde elele vermesek de el birliği ile başaracağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876