Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor
banner852

Bafra Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Ücretsiz Yaz Spor Okullarını 6 branşta başlatıyor.

Çocukların tatilde boş zamanlarını değerlendirerek, spora ilgilerinin artırılması için belediyemiz tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okullarının kayıtları devam ediyor. 

24 Haziran 2019 Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Spor Okullarında, 6 branşta kurs verilecek. 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç bu yıl da yaz spor okullarına ilginin oldukça yüksek olduğunu belirterek konu hakkında şunları söyledi: 

“7-14 yaş çocuklarımıza hitap eden Yaz Spor Okullarımızın kayıtları devam ediyor. Kayıtlar Eski Kapalı Spor Salonu’nda görevli arkadaşlarımız tarafından alınıyor. Çocuklarımızın kurs göreceği Yaz Spor Okullarında Futbol, Yüzme, Basketbol, Voleybol, Güreş ve Jimnastik dallarında faaliyet olacak. Antrenör olarak futbolda Yusuf Danışmaz, basketbolda Nizamettin Taşçı, yüzmede Yücel Cengiz, voleybolda Volkan Karaman, güreşte Muhammet Kurtbey, jimnastikte ise Tamer Turan görev alacak.”

Çocukların boş zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmesi için Yaz Spor Ookullarının iyi bir avantaj sağladığını belirten Başkan Kılıç “Çocuklarımızın sportif faaliyetlere ilgi göstermesi ve her yıl bu ilginin artması bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876