Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner797

Yılmaz, 83. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na Konuştu

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 83. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

İl Danışma Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Belediye, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, yeni eski parti yönetim kurulu ile teşkilat üyelerinin katıldığı 2020 yılı Ocak ayı il danışma meclisi toplantısında birlik, beraberlik mesajları verildi.

İl ve ilçelerde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği, görüş ve önerilerin alındığı toplantıda halka en iyi hizmeti vurgusu yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, günün çok çalışma ve durmadan hizmet etme günü olduğunu, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini, kaybedecek bir saniyesinin dahi olmadığını söyledi.

Türkiye'nin yüz yıllık tarihinde yaşanan önemli gelişmelerden örnekler veren Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'de ne zaman güzel gelişmeler olsa iç ve dış mihrakların hain planlarını devreye soktuğuna, ülkenin iç huzurunun, ekonomisinin bozulmaya çalışıldığına dikkat çekti.

"KİRLİ SENARYOLAR AYNI"

"Senaryonlar ve tezgahlar aynı." diyen Yılmaz, "Türkiye her zaman aynı gerekçelerle kaosa sürüklenmeye çalışılmıştır. Geçmişteki kirli planlar her dönem uygulandı. Üç ana başlık öne çıkıyor. Neydi bunlar 'Laik Devlet elden gidiyor', 'Ekonomi çöküyor', 'Sokaklarda güvenlik kalmadı'. Bu bahanelerle darbeler yapıldı, siyasi iradelere ambargolar uygulandı, büyük acılar yaşatıldı. Günümüzde de bu anlayışın devamı niteliğinde saldırılara maruz kaldık. Uğruna binlerce şehit verdiğimiz vatanımızda demokrasi, güçlü ekonomi, huzur olmaması için kronikleşen söylemlerle hep geri adım attırılmaya çalışıldı. Geçmişi unutursak günümüzü, geleceği anlayamaz kirli oyunları göremeyiz. Tarih tekerrürden ibarettir. AK Parti döneminde de aynı tezgahlar devreye sokulmaya çalışıldı. Çok şükür Allah'ın izni, halkımızın büyük desteği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ile bu kirli planların hepsi bozuldu. Bozulmaya da devam edecektir." diye konuştu.

"BOYUN EĞMEDİK EĞMEYECEĞİZ"

2020 yılına gelindiğinde dış güçlerinde desteğini alarak temcit pilavı gibi aynı bahanelerin değişik versiyonlarının öne sürmeye çalıştığını ifade eden Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bunlara karşı uyanık olmamız gerekli. Birlikte ve beraberliğimizi korumamız birbirimize dört elle sarılmamız, kucaklaşmamız şart. Türkiye kritik bir süreçten geçmekte. Tehditlere, kirli planlara, kaos şakşakçılarına boyun eğmedik eğmeyeceğiz. En güzel cevabı daha çok kucaklaşarak, daha çok çalışarak, üreterek Güçlü Türkiye bayrağını göklerde durmadan dalgalandırarak vereceğiz. AK Parti ülkemiz için hep umut olmuştur. Bu çatı altında siyaset yapan herkese büyük görevler düşmektedir. Özellikle halkımızın güvenini hiç bir zaman sarsmayacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bu söylem bizim önemli bir yol haritamız niteliğindedir. Türkiye, halkımız başaracak kirli hesapları olanlar hiçbir zaman başaramayacak."

Toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve eski il ve ilçe başkanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.