Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Zabıta Teşkilatı 196 yaşında
banner852

Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Tokgöz, Zabıta Müdür Vekili Gültekin Akdemir ve Zabıta personeli katıldı.

Zabıta teşkilatının 196. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Kılıç, "Belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören Zabıta teşkilatımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini dinleyen, güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturan zabıta teşkilatımız, gece gündüz fedakârca çalışmalarını yürütüyor. Hepsinden önemlisi zabıta ekiplerimizin güler yüzlü olması gerek” ifadelerini kullandı.

Zabıtaların 196 yıllık köklü bir teşkilatın temsilcileri olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kanunların ve yönetmeliklerin belirlediği yetkiler çerçevesinde görevini layıkıyla yerine getirmekle yükümlü olduğunu hatırlatarak, " “Bir ilçedeki mutluluk, huzur, düzen, tertip belediyelerin içerisinde bulunan zabıtaların görevlerini yapması sayesinde tesis edilir. Gülümsemek, güler yüzlü olmak birçok olayı çözer. Duruş, davranış ve yaşam şeklimizle topluma örnek olmamız lazım. Bu çerçevede belediyelerimizin kolluk birimi olarak, yaşamımızın kolaylaşması, esenliğin ve düzenin sağlanması için görev yapan Zabıta Teşkilatlarımızın haftalarını kutlar, görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876