Öne Çıkanlar Yangın tüpü Nihat Kale
banner797

Zabıta`nın 191.yılını kutluyorum
 Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan Zabıta Haftası’nın 191. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahin mesajında, “7 gün 24 saat çalışan Zabıta Teşkilatı ve Belediye Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamında yaşaması için katkı yapmaktadır” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mesajında şunları ifade etti:

“Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza hizmet eden zabıtalarımız önemli bir görev yapmaktadır. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız,belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil, vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. Zabıtalarımız bundan sonra da görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaktır. Toplum sağlığı ve huzuru için hayati öneme sahip olan zabıtalarımızın daha sağlıklı çalışması için lütfen zabıta personelimize yardımcı olalım. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı ve ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan zabıta teşkilatımızın kuruluşunun 191.yılını kutluyor, tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.