Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

Zafer Bayramında Uğur Işılak Konseri

Büyük zaferin 99.Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, ünlü sanatçı Uğur Işılak Bafra’da sevenleriyle buluşarak sevilen eserlerini seslendirecek.

30 Temmuz 2021 Pazartesi akşamı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenecek konser saat 20.00’de başlayacak.

Konser öncesi ise mehtaran gösterileri yer alacak.

Bafra’da düzenlenecek 30 Ağustos Zafer bayramı Kutlama etkinleri ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “ Ülkemiz genelinde olduğu gibi Bafra’mızda da şanlı tarihimizin eşsiz zaferlerimizden biri olan 30 Ağustos zafer Bayramını coşku içinde kutlamaya hazırlanıyoruz. Büyük zaferimizin 99.Yılında saygıdeğer hemşehrilerimizle düzenleyeceğimiz konser organizasyonu ile bir arada olmak, sanatın ve müziğin eşsiz gücünden yararlanmak istiyoruz.Tüm hemşehrilerimizi 30 Ağustos Pazartesi akşamı 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleşecek etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.