Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

Ziraat Odası Başkanı Tosuner'den Bayram Mesajı

Tosuner  mesajında, " Sevgili Bafra'lı Çiftçilerimiz ve hemşerilerimiz, Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en üst seviyede yaşadığımız bir Ramazan Ayı'nı geride bırakırken, bayrama erişmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle tüm Türkiye gibi Bafra'da geçen yıllardan farklı bir Ramazan Ayı yaşadık. Kurduğumuz iftar sofralarında buluşamasak, yan yana olamasak da el ele, gönül gönüle vererek Ramazan Ayı'nın maneviyatını doyasıya yaşadık. Dayanışma ruhu içerisinde hareket ederek, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında yer almaya, elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar onlara destek olmaya çalıştık. B

ayramlar yardımlaşmanın ve dayanışmanın, huzurun, sevincin, barışın ve kardeşliğin öne çıktığı özel ve güzel günleridir.

Ramazan Bayramı'nın da birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, sevgi, saygı, kardeşlik duygularımızın artmasına katkı olmasını diliyor, bayramınızı kutluyorum."dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.