banner798
Küme düşmeme mücadelesi veren iki takımın karşılaşması çok ilginç geçti diyebilirim.İki takımın oyuncularını tek tek incelediğimizde yaşlı ve tecrübeli oyunculara sahip baruthane ile genç ve tecrübesiz bir kadroya sahip bafraspor vardı.İlk yarıda yaşlı ve tecrübe oyuna hakim olunca oyun ve skor rakip baruthane lehine olması kaçınılmaz oldu.Ayağa paslarla savunmamızın arasına atılan toplarla sonuç almaya çalıştılar ve bunda da etkili oldular.Bu ölümlerde şansımız yaver gitti diyebilirim.
Yoksa ilk yarıda farklı bir skorla karşılaşabilirdik.

İkinci yarıda ise gençlik ön plana çıkarken yaşlılık rakip takımın aleyhine işlemeye başladı.Daha çok pozisyonlar üretmeye başlarken sayısal olarak rakip ceza alanını bunaltmaya başladık.SELAMİ enerjisi ve çabukluğu ile rakip savunmayı çok yıprattı.Bu enerjiye BEDİR ve ikinci yarıda oyuna giren OĞUZ kakı verince maç lehimize
döndü ve ilk galibiyetimizi de almış olduk.Bu galibiyet eğer bu gençlere biraz özgüven sağlarsa belki ilerideki maçlar için daha umutlu olabiliriz.Tabi bu umut sadece futbolcularımız açısından bir umut olacaktır.

Kulüp olarak ise umutlu günlerin gelmesi mümkün görünmüyor.Kulübün borçlarının ödenemeyecek boyutlarda olması bu umudu ortadan kaldırmıştır.Vergi ve sigorta borçları öylesine yüksek boyutlardaki,ödenmesi mümkün değil. Bizlere ancak hafta sonu sadece maç seyretmekle yetineceğiz,yani kimse artık eski günleri beklemesin.Maalesef durum böyle.Nedenleri ve niçinleri için bir yazı yazmanın şu anda bir anlam taşımayacağını düşünüyorum.

Önümüzdeki haftalar içerisinde futbolumuz hakkında bazı görüşmeler olacakmış diye konuşuluyor ve bekleyip göreceğiz.işte o zaman sizleri daha çok aydınlatacağı mı umuyorum.SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.