banner798
 Dünyaca Ünlü FaceBook arkadaşlık sitesinde elden ele dolaşan bir haberi siz okurlarımla paylaşmak istiyorum..
 
Eski adıyla Bafra Belediye Spor yeni adıyla 1930 Bafra Spor olan kırmızı siyahlı temsilcimiz, geçmişte yapılan yanlış transferler sonucunda küme düşmüş ve akabinde de yeni bir oluşuma girmiştir. ilk iş olarak yeni gelen yönetim Kulübümüzün ismini değiştirip 1930 Bafra Spor yaparak Bafra Spor tarihine, bir tarihi daha yazmıştır. Artık Bafra Spor Bafra Halkına mahal edilmeye başlanmıştır.
 
Bafra Spor 2010- 2011 Sezonuna, 1930 Bafra Spor yeni ismi ile yeni yönetimi ile Başkan Hüseyin Çamaş ,bu yıl ki hoca ve transferleri ince eleyip ince dokuyup, hata olasılığını en aza indirmek adına çabalarını tüm kamuoyu ve spor camiası gibi bende görüyorum.
 
Ama bu durumu ,”Aşağılayan bazı kesimlere de haksızlık yapıyorsunuz diyorum.”Dünyaca Ünlü Arkadaşlık Paylaşım sitesinde Bafra Spor’umuzun adını bile doğru yazamayan arkadaşların haber diye makara yapıp paylaştığı o haber sizlerle paylaşmak istiyoruz…
 
“İspanyada mutsuz olan ve kariyerine hedefleri olan bir kulüpte devam etmek isteyen Aguero'ya Bafra Belediye spor talip oldu..! Bafra Belediye spor yöneticileri Atletice Madrid'e 2 kasa Bafra Kavunu teklif etti ve Atletico bu teklifi kabul ettiğini açıkladı..
 
Bafra Belediye spor Aguero'ya yıllık ''2+1 ev + 1 tane Broadway + 2 tane Bafra Kavunu'' vereceğini açıkladı.. Aguero Bafra Kavununa hasta olduğunu ve yazları bile kavun yemek için Türkiye'den ayrılmayacağını söyledi.. Sözlerine Bafra Belediye sporda oynamakta mutlu olacağını da ekleyen Agueronun önümüzdeki günlerde Türkiye’de olması bekleniyor..”
 
Haber’in metni yukarıdaki gibi dir… Bu haberi yapan arkadaşlar sadece Bafra’yı değil Bafra’nın tarımını ve futbolunla da alay etmiştir. Kutlarım sizi… Yaptığınız marifetse devam edin… Yorum ise siz değerli okuyucularıma bırakıyorum…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.