banner797
Rakiplerimizin yendiğini hesaba katarsak puan farkı gittikçe açılıyor ve işimiz dahada zorlaşıyor.Herkes farklı bir şekilde yorum yapar veya görüş belirtebilir ama bence işimiz gün geçtikçe dahada zorlaşacak.
Oynadığımız oyun üzerinden yorumlayacak olursak,rakip Sinopsporun 7 ve 8 numaralı oyuncularına çözüm üretemedik .Bir tanesi yüksek toplarda diğeri ise yerden oynanan bölümlerde savunmamızı yıprattılar ve Kalecimiz mesut ile şansımız yanımızda olmasa ilk yarı skor farklı olabilirdi.Daha maçın başında önde basan ve 
pres yapan rakibe karşılık dahi veremedik.İlk köşe vuruşu-muzda golü bulduk sadece o kadar.
Çok yavaş oynuyoruz ve topla buluşan her oyuncumuz 2,3 defa temas etmeden pas vermek istemiyor veya kapasite bu kadar.Nedendir bilmiyorum ama 
kadro istikrarı sağlayamıyoruz.Muhakkak hocalar en iyisini yapmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlardır,ama yeterli olmuyor herhalde.Bazı oyuncularda performans öylesine düşük ki izah etmek mümkün değil.İki hafta üst üste iyi oyun oynayamıyoruz.

Maçın ikinci yarısının ortalarında 7 numaralı oyuncularının bütün savunmanın ciğerlerini 
patlatacaktı sanki ve biz önlem alacak oyuncu çıkaramıyoruz.Orta alan oyuncularımız ise birbirinden çok uzak oynuyor ve bu oluşum rakiplerin orta alanda bizden daha çok topa sahip olmasına olanak sağlıyor.Son uzatma dakikalarında bu öylesine bariz belli oldu ki biz gol bulmalıyız derken rakip skoru daha farklı yapabilirdi.

Hocalarımızın 
bazı oyuncularda biraz daha düşünmeleri gerekir diyorum..
Olmayınca olmuyor fazla zorlamaya gerek yok ve 
Önümüzdeki maçlarımızın zorluk derecesini düşündüğümüz dede bu ısrarın takımımızın ilk yarıda 
havlu atmasına sebep olabilir..Çarşambaspor maçında ikinci yarıda oynadığımız o oyunu yakalamalıyız.
Yoksa bu şekilde gitmez.SAYGILARIMLA...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876