banner797
 Hafta içi yeni hocamızla tanışma ve hoş geldin sohbetinde şöyle bir cümle kullanmıştı bana.Hocam küme düşeriz lafını lütfen hiç kimse zikretmesin ve böyle düşünceyi devamlı zikretmenin takım üzerinde olumsuz bir sinerji yaratacağını söylemişti.

Ayrıca takımımızın maç başına yediği gol istatikleri üzerine   çalışmalar  yapmış olduğu ve bu anlamda idmanlarda takımımızı hazırladığını gözlemledik.Futbolcularımızın saha içi uygulamalarında en önemli yer tuttuğuna benimde inandığım saha içinde pozisyon tutma ve yerleşme anlamında çalışmalar yaptığını gözlemledim.Ve bu kısa süreli saha içi eğitiminin faydasını aynen maçta gördük.

Fiziksel olarak zorlanmalar yapsa da merkez bölgelerdeki rakibe fazla fırsat tanımama anlayışı bize galibiyeti getirdi ve bu anlamda hocayı kutluyorum.Futbolcularımızı fazla tanımadan önce gol yememiz düşüncesini böylesine bir rakip karşısında uygulamak hakikaten zordu ama başardık.Tabiî ki böylesine zorlu maçların öğrettikleri de oluyor,mesela maçın ikinci yarısında 10 kişi kalan rakibimiz karşısında fiziksel olarak hiçte hazır olmadığımızın ortaya çıktığını gözlemledik.

Top rakipte iken hocanın istediği alan daraltma anlayışımızın çok iyi uygulamalarını görürken,top bize geçince sadece SAMET ve OKTAY ile rakip alana uzun mesafe koşularını sınırlı bir şekilde yapabildik.Bu zorlu maçta alınan galibiyetin hem takımımız ve hocamızın motivasyonu açısından çok faydalı olmuştur.Önümüzdeki maçtan umutlu olmak sanırım normal olacaktır diye düşünürken devre arası olması da avantajımıza olacaktır.Hoca açısından eksikliklerin tespit edilmesi ve bu doğrultuda transferler yapılması fırsatı doğacaktır.Buradan hem hocamıza hem takımımıza bir nasihatte bulunmanın faydası olacaktır diye düşünüyorum.

Aldığımız bir galibiyet sonrası sanki şampiyon oluyormuşuz modlarına takılıyoruz ve her zaman  peşinden gelen ilk maçta çok kötü hüsrana uğruyoruz.Hocamızın hal ve hareketlerinin bu tarz yaklaşımlara izin vermeyeceğini tahmin ediyorum ve bulunduğumuz konuma göre hareket edeceğine inanıyorum.

Teknik adam konusunda yaşadığımız sıkıntıları artık yaşamayacağımızı ve bende hocanın yaratmak istediği sinerji ile söylemek istiyorum.KÜME DÜŞMEYİZ.

Bütün futbolcuları ve teknik heyeti kutlar inşallah daha iyileri ikinci yarıdaki maçlarda gelecektir.SAYGILARIMLA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.