banner798
 Diyeceksiniz ki! Ne alaka… Malum bildiği üzere Bafra Belediye Başkanı Eski bir MHP’li, eski bir DP’li, BBP’li ve yeni AKP’li Belediye Başkanı aynı zamanda ülkücülüğü ile bilinen Sayın Zihni Şahin…

Siyaset hayatında renkli bir çizgisi olduğu çok bellidir. Sayın Şahin, Bafra’nın ülkücü ağabeylerindendir.14 yıllık AKP iktidarında Bafra’da şans bulup sevilen kimliği ile Bafra’da Belediye Başkanlığını 2’inci dönemini yapıyor. Peki, burada sıkıntı ne?

Hemen söyleyelim, şimdi bu kadar renkli siyasette EKOL olursan, her iş kapısında vatandaş kapını çalar, sen yardım ettikçe onlar ister… Ama AKP faktörü nerede?

3 onlardan 5 bunlardan derken işçi alımlarında AKP’ye çalışmış ihtiyaç sahipleri mi? Yoksa MHP’ye çalışmış ihtiyaç sahipleri mi? Belediyede çalışmalı…

Malum iş böyle olunca MHP daha ağır basıyor. Bakıyoruz, görüyoruz. MHP, AKP Bafra’da kardeş olmuş. Bizim koalisyonumuz Bafra’da bu!

Şimdi buradan Belediyede yâda başka kurumlarda işe giren arkadaşlarımızdan özür dileyerek bir soru sormak istiyoruz. Öncellikle bütün ihtiyaç sahipleri iş bulsun iş versin keşke herkese versin ama orda da bir HAK var bu hakkı çalışan değil, bunları işe alanlar ödeyecektir. Hak etmeden para kazanan ve buna göz yumanla hırsızlık yapanın hiçbir farkı yoktur.

‘’YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER’’, Atasözünü ne güzel söylemiş Atalarımız. Şimdi bakıyoruz da AKP’nin ekmeğini yiyenler MHP’nin bayrağını sallıyorlar. Sosyal medya da MHP’li Belediyede AKP’li durum böyle olunca biter mi ilçe Başkanlarının, Belediye Başkanlarının, Belediye Meclis üyelerinin kavgası İşte dedik ya ‘HAK’ ediyorlar mı acaba kimin torpili ile girdiği hiç önemli değil hangi partiden olduğu hiç önemli değil ama dedik ya ‘HAK’ ediyor mu ACABA!

A.D
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.