banner798
BAFRALILAŞMAK NE KADAR ZORMUŞ.!
 
Çorum Belediye spor maçında yaşadığımız FUTBOL faciasından sonra kaleme aldığım Bafralılaşma düşüncesi herkes tarafından kabul görmüş ve adeta kamuoyundan onay almıştı. Başkan Hüseyin Çamaş bu düşüncenin savunucularından olmuştu ve bir nebze olsun bu durumu gerçekleştirmiştir. Ama bu gerçekleştirmenin nasıl durumda olduğu ve nasıl devam edeceği meçhul bir halde olduğu yerde duruyor. Peki, ne oldu da Bafralılaşma düşüncesi tam tersine dönmeye başladı niçin ÇAMAŞ BAŞKAN bile düşünceden nefret eder hale geldi. Yorum yazan okuyucularımız bile yorum yazarken kendi kendilerine sallayarak çocuklarımızı da yorumlarına alet edecek kadar insafsızlaşabiliyorlar.
 
Bunun en büyük nedeninin yönetimsel başlangıçlarının her zaman yanlış başlatılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Yani bir yönetici kendince bir şeyler tasarlıyor ve tasarladığı bu senaryoyu Bafralı futbolcularımız üzerinden uygulamaya koyuyor ve herkes bu senaryonun peşine takılıp senaryonun gerçekleşmesine yardımcı oluyor. Şu andaki durumda budur ve herkes kendine yakın olanı korumaya çalışıyor, durum böyle bir hal alınca BAFRALI OLUNCA NE OLACAK sözleri haykırılmaya başlıyor. Tabiî ki bu senaryonun peşine en çok takılan ise futbolcu velileri oluyor. Kimi haklı kimi haksız olarak idareci arkadaşlara baskı yapmaya başlayınca ORTAYA SEÇMELER YAPALIM GİBİ ABUK SABUK BİR DÜŞÜNCE ORTAYA ATILIYOR VE İŞİN İÇİNDEN ÇIKILAMAZ BİR DURUM MEYDANA GETİRİLMİŞ OLUYOR.
 
Oysaki çok basit bir yöntemi varken yönetici arkadaşlarımız bazı insanların yanlış yönlendirmeleri ile uygun sonuçlar vermeyecek yola sapmışlardır. Bafra’da hocalık yapmış bütün antrenörleri bir araya getirip bu işi çok rahat halledebilirlerdi. Çünkü seçmeler denen olayda sabote ediliyor. ÇAMAŞ Başkan ustalık ile yapacağını düşündüğüm başkanlığı maalesef bu anlamda çok kötü bir şekilde yürütmüştür ve bu yıl bu kafa mantalitesi ile giderse daha kötü durumların ortaya çıkacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Maddi olarak bu yıl geçen yılın çok altında bir maliyetle hareket ettiğini biliyorum ama yinede adil davranmadığını söylemek zorundayım. Bu güne kadar kendisini vicdani duygularımla savundum ve eleştiriler aldım ama ben doğru olduğuna inandığım kanaatlerimi nasıl yazmış isem şu anda yine vicdani görüşlerimi yansıtıyorum.
 
Futbolda başarı veya başarısızlıklar olur ama başkan olarak insanı ayırımlar yapmaya hakkın yok diye düşünüyorum. Bafralı insanlardan eleştiri alacaksın hatta gün gelecek hasta bile olacaksın, ama Bafra’dan nefes alıp Bafra’dan hayat bulduğunu unutmayacaksın. Bafralılaşmanın ne demek olduğunu yönetim bazında antrenör bazında anlıyorsun ama futbolcu bazında yine anlamadığını çözemiyorum… Bana Bafralı futbolcu sayısı şu kadar var dediğini duyar gibiyim. Ama tıpkı geçen yıl sezon başında olduğu gibi garnitür olarak tutup kendiliğinden bırakmalarını sağlamayasın. Geçen sezon başında yapılan ve hayata geçirilen senaryoyu hatırlatmama gerek yok sanırım. İnşallah beni yanıltacak kadar adil davranmaya başlarsın. DAHA ÖNCELERİ SENİ İYİ VE ADİL OLARAK TANIDIĞIMI HATIRLIYORUM. Bu arada saçma sapan yorum yazan bazı Bafralı yorumculara da belirteyim de boşuna salladığınızı da anlayın. Bafralı futbolcuların hiçbiri tek kuruş harçlık veya ücret almışta değil.
 
Sayın okurlar Bafralılaşma düşüncesi sulandırılmış ve yanlış düşüncelerin elinde oyuncak olmuştur. Söz konusu Hacınabi spor olunca herkes Bafralı gibi düşünüyor ama 1930 Bafra spor olunca Bafralı gibi maalesef düşünemiyoruz. İşin teknik boyutunda Turgay hoca Bafralı 2 tane genç oyuncumuzu sahaya sürünce hemen homurdanmalar başladı ve acaba gibi düşüncelerle çocuklarımız öylesine dikkatle izlenmeye başlandı ki hayret ettim. Sanki hiç hata yapma lüksleri yokmuş gibi bakılmaya başlandı. Genç oldukları ve ilk maçları olduğu gibi düşünceler silindi gitti. Oysa diğer transferler arasında öylesine kötü oynayanlar vardı ki yorum yazan kişilerin beyninde bu futbolcular hiç yok sanki. Ama biraz insani bakıp kredi tanımak lazım diye yazdık. Oysa yine Bafralı bazı dostlar sallamaktan geri kalmamış. Yazık günahtır. Sayın okurlarımızdan elini vicdanına koymasını bilen okurlarımızdan bir ricam olacak. Ben Bafralıları savundukça bazı Bafralı kişiler tam tersinde çirkin yorumlar yazarak öylesine aşağılık durumlara düşüyorlar ki anlatamam. Böylesine çelişkili yorumlara itibar etmeyiniz ve gerçek isminizi yazarak şeffaf yorumlar yazınız. Ve insanların ekmek parası ve ailesi ile ilgili yorum yazmayınız yazanlara da lütfen tepki gösteriniz. Şu an itibari ile Bafralılaşma yazısını yazdığıma pişman olmuş durumdayım ve üzülerek görüyorum ki Bafralılaşmamayı Bafra kendisi istemiyor. Ben elimden gelen desteği yazılarımla vermeye çalıştım ama yarım yamalak buraya kadar gelebildik ve bundan sonraki süreci hep birlikte bekleyip göreceğiz.
 
SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876