banner798
Geçen hafta yazdığım iki başlıklı yazımın ikinci ana konusu olan BAFRALILAŞMALIYIZ konusu çok büyük destek gördü. Final maçının analizi ile ilgili yazdığım bölümlerde ise bir futbolcu tarafından mahkemeye verilmeye kadar gittik.

Üzülen biz şikâyetçi olan futbolcumuz ama spor kamuoyunun genel kanaati ise bazı futbolcular tarafından satıldığımızdır. Herkesin canı sağ olsun diyerek ana meselemiz olan BAFRALILAŞMA konusuna dönelim. Nasıl Bafralılaşacağız! Bu konuda bizlere ve Bafralılara ne gibi görevler düşüyor. Herkesin aklından şöyle bir cevap geçiyordur mutlaka. Yöneticilerimiz isterse olur! Yöneticilerimiz istemesinin yanı sıra bizler Bafralılar olarak nasıl davranacağız.

Ne demek istediğime bir örnek verebilirim. Bafralı bir hocamız Bafralı futbolcu VELİLERİMİZİN tehditleri nedeni ile antrenörlüğü bırakmak zorunda kaldığına tanık oldum.
Yani anlatmak istediğim objektif olup hoşgörülü davranmalıyız. Benim oğlum çok iyidir deyip teknik konuları sulandırmamalıyız. Geçen yıl aynı bu konularda gece gündüz yöneticiler rahatsız edilerek illallah dedirterek bazı kişilerin emellerine ulaşmalarına çanak tutanlar olduğuna tanık oldum. Hüseyin ÇAMAŞ ve yönetimi görevi bıraktığına göre yeni gelecek olan yönetime bu anlamda desteklerimizi ve görüşlerimizi bütün katmanlarımızla göstermeliyiz. Bu anlamda eski futbolcu ve spor adamlarımızın ve Bafra sporsever camiasının desteklerini bekliyorum. Yönetime gelecek arkadaşların ŞAMPİYONLUK nutukları ile işbaşı yapma anlayışlarını kabullenmemeliyiz. Tabiî ki yapacağı masrafları cebinden ödemek koşulu ile olabilir.

Öncelikle spor yapmalıyız ve gençlerimiz bu sosyal faaliyetten maksimum düzeyde yararlanmalarına olanak sağlamalıyız. Ben şahsi görüşüm olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu Bafralılaşma anlayışına en büyük desteği ZİHNİ başkan verecektir. Yeter ki bu fırsatı sulandırmalıyım. Nasıl sulandırıldığını şöyle izah edebilirim. Her futbolcu velisi ben oğlumu alın diye başkanlara baskı yapıyor ve işin teknik yanının hiç bir ehemmiyeti kalmıyor ve güçlü olanın sporu haline geliyor. İşin teknik kısmını oluşturulacak futbol komitesine bırakıp saygı duymak lazım yoksa bu anlayışın hayata geçmesi hayal olur. Her sporseverin bu konuya destek vereceğine inanıyorum.
 
HÜSEYİN ÇAMAŞ BIRAKTI.
 
Kendisi ile yapmış olduğum görüşmede başkanlığı kesinlikle bıraktığını ifade etti. Ayrıca söylediği sözleri şöyle de özetleyebilirim. Abi ister yapamadı deyin ister beceremedi deyin ama elimden geleni yaptığım halde olmadı çok üzgünüm. Ama şahsıma yapılan çirkin iftiraları atanları ise Allaha havale ediyorum. Yüzüme gülenlerin bile arkamdan neler çevirdiklerine şahit oldum ve artık hiçbir manası kalmadı diye söyledi.Ayrıca ben nedim hoca olarak önümüzdeki nönemde neyin nasıl gelişeceğini tahmin etmek dahi istemiyorum.Tekrar hüseyin çamaş başkan ol diye baskı gelirsede şaşmam. saygılarımla...
Haber Kaynağı: Bafragazetesi.com
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.