banner798
Bu maçın analizi nasıl olacak bilmiyorum. Daha önce yazmıştım iyi oynuyorsunuz da ben mi yazmıyorum. Aynen dediğim gibi yine aynı sahneyi yaşadık.Bu takım önümüzdeki zorlu maçları nasıl kazanacak bilemiyorum.Pas seviyesi çok düşük,pas kaybı hat safhada,ağır kilolar inanılacak gibi değil ve futbol bu durumu kabul eder mi.Puan olarak düşmeyi garantilemiş bir takımın kalecisi bile dandun oynamaz iken bizim takımın böylesine pas hataları ile oynaması nasıl izah edilecek bilemiyorum.

Eğer yolcu yolunda gerek ve biz böyle iyi diyorsak bir sorun yok. Ama yarınlarda şampiyonluk bekliyorsak mümkün değil. Hamle ve atak gücü yüksek oyuncu kısıtlaması ile çırpınan takımımız UĞUR SİVRİ’nin ayaklarına sarılmış ve her çıktığı süratli koşuda arkadan gelecek otobüs yolcularını bekliyoruz ki gol atalım. Böyle futbol nereye kadar gider ve şans bize ne kadar yardım eder bilmiyorum. Ağır tempolu futbolcular, mesafe kat edemeyen futbolcular ve eksik kadro nereye kadar gidebilir ki. Burada yazıp moral bozmak istemem ama böylesine kötü bir futbol Bafraspor’a yakışmıyor.

Teknik taktik anlamda hakikaten sıfır pozisyondayız, kimin ne oynadığı konusunda en ufak bir bilgi gelişimi doğrultusunda sahada işlem yapılmıyor. Toslayacağız ve bu toslama çok ağır olacaktır. Bugün Dikbıyık maçında oynadığımız maçın galibiyeti bizim için değerli olabilir ama oyun olarak utanç verici bir duruma düştük. Orta sahada öylesine kötü bir futbol ve pas hataları yaptık ki anlatmak mümkün değil...

Rakip takımın pas fazlası bizi yorarken biz öylece seyrettik ve oyuncu değişikliklerinde bile rakibe müdahale etmek yerine hatır ve gönül ilişkilerinin geçerli olduğunu gözlemledik. Eğer genç Berkant olmasaydı, bu maçın ne olacağını tahmin etmek mümkün olamazdı. Eleştirilerime kızacak ve tahmin edemeyeceğim ilişkilere girenler olup benden intikam almaya çalışanlar olacaklardır ama ben statta kendime sövdüremem ve gerçek neyse onu yazmak zorundayım. Maç ve oyun ile ilgili fazla detaya girmek istemiyorum ama en iyi yaptığımız şeyin gol esnasında yaptığımız gurup oyunudur. Ve bu gurup oyun neticesinde gol geldi.

Çarşambaspor bu takıma nasıl 6 gol attı diyenlere ise vereceğim cevap şudur, atletik oyuncu yapısı bizden fazla olduğu için gün geçtikçe form tutma şansı bizim takıma göre bir hayli fazladır ve aynen öyle olmuştur. İkinci yarı maçları başladığında herkes ne demek istediğimi daha iyi anlayacak diye umuyorum. Benim arkadaşım futboldur ve herkes böyle bilsin. Galibiyete sevinemedim ve bu iyi kadronun şampiyon yolunda ilerlemesi lazım diyorum, eğer iyi dizayn edilirse. SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.