banner798
Geçen hafta kaybettiğimiz puanı bu hafta telafi edebiliriz demiştim ve öyle oldu.Ancak bu maçı seyredince birçok şeyi kaybetmiş olduğumuzu farkettim.Rakip takım sabah yola çıkmış ve öğlen saatlerinde stada gelerek hemen maça çıkıyor ve biz bu takıma karşı oynadığımız futbola ne demeliyiz.

Yendik nasıl olsa diyerek hiç eleştirmemelimiyiz veya son 5 dakikaya bakıp gerçekleri göz ardımı etmeliyiz.Rakip takım tek bir forvet ile oynayarak savunma anlamında kendi alanını kapatmış ve biz hala ne oynadığımızı bilmiyoruz.Uğur sivri savunma anlamında kendi alanına kapanan takımlara karşı üretken olabilen futbolcu olmadığını gösterirken aynı alanda daha yetenekli olan Salih son bölümlerde oyuna giriyor.

Orta saha oyuncularımız ise geriye ve yan top oynamaktan adeta zevk alırcasına oynadığını görmemek nasıl oluyor anlayamadım. Tek forvetlerini 4 savunmacı ile kontrol edemediğimiz gibi bazı usta diyebileceğimiz oyuncuların rakibi bu derece küçümsemesini ne yapacağız. Allah aşkına rica ediyorum maçı herhalde bir kameraman çekti. Alın o kasedi futbolcular ve hoca ile hep birlikte seyredin ve siz ne diyorsunuz bize söyleyin. Kusura bakmayın kardeşim ama bu maçta oynayan siz futbolcusundan teknik adamına kadar eleştirmesem bana dümdüz söverler. 

Bakın kardeşim rakip takımın 4 futbolcusu dışında bütün oyuncuları 94.95 doğumlu ve en önemlisini kalecileri cezalı idi. Bu takıma karşı son dakikalara kadar düştüğümüz durumlara bakın. Sakın ha nasıl olsa yendik mantığı ile hareket etmeyin ve kendinize öz eleştiri yapın. ÇOK ağır bir takımız ve bunu 9 numaralı rakip oyuncu bütün taraftara gösterdi sanırım ve ayrıca iki uyarıda bulunmak isterim.

Hasan Bal ve göbekte oynayan Salih ismindeki oyuncularımızın fizik kapasiteleri çok kötü durumda ve bir an önce düzelmeleri gerekiyor.Statik oynayan kanat oyuncularının futbolda artık yeri kalmamıştır ve bu anlamda bizde birkaç oyuncu  var ve en büyük handikaplarımızdan birisi budur diyorum.Sol kenarda oynayan iki oyuncumuzun da bu tip oyuncu olması kapanan savunmalara karşı üretken olamadığı gibi tek çare olan kenar ortalarda da başarısız olunca yapacak bir şey kalmıyor.

Son bölümlerde sol kenara Salih oyuna dahil olmasaydı baskı dahi kuramayabilirdik.Birçok yönden eksik olarak hala devam etmekteyiz ve haftaya çok zorlu bir maç daha bizi bekliyor.Sol bek oyuncumuzun kendi kalemize attığı golü eleştirmek için yazmıyorum ama bir şey söyleyip cevabını duymak isterim doğrusu AYNI GOLÜ KENDİ KALEMİZE BAFRALI BİR FUTBOLCU ATSAYDI ACABA NE OLURDU. 

Bu deli kötü oynamak ayıptır yazıktır ve biz sporseverlere hakarettir. İnşallah önümüzdeki maçta bu durumu düzeltir ve başımız dik döneriz. Kadro olarak duygusal düşüncelerin seçimlerinde etken olduğunu görüyorum ama bu konuda şimdilik kör hareket ediyorum ama gözümden hiçbir şeyin kaçmadığına da dikkatinizi çekmek isterim. Sessiz ve efendi olmak bir futbolcunun yedek kalmasına sebep olmamalı ve ALLAH adamı çarpar diyorum ve konuyu kapatıyorum.SAYGILARIMLA. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.