banner798
Maç öncesi mutlak favori takım Kastamonu spor idi kesin olarak,fakat son 4 haftadır oynadığımız iyi futbol ve mücadeleci oyunumuz taraftarda biraz olsun umut yaratmıştı .
 
Maç başladığında en büyük sıkıntıyı esen sert rüzgardan göreceğimiz belli idi ve de öyle bir ilk yarı oldu.Yüksek kenar toplar hem kalecimiz hem savunmamız için sıkıntılı olurken kazandığımız topları da rasgele kullanınca rakip baskılı oynayan biz ise koşan bir takım görüntüsünde olduk.Merkez orta alan oyuncularımızın pas yüzdeleri düşük kalınca 30 dakikalık bölümde esir oynayan ama mücadele edebildik.
 
Korner atışlarından gelen yüksek toplarda kalecimiz yetersiz kalınca 2 gol yedik ve bundan sonra oyunda var olmamız için yerden oynamamız gerektiğini topçularımız hatırlamaya başladı.

İlk yarının kalan 15 dakikalık bölümde çok yüksek volümde top oynayınca hem golü bulduk hem goller kaçırdık.ANIL biraz dikkatli olsa skoru eşitleyebilirdik bile.İkinci yarıda rüzgar lehimize dönünce takımımız 4.4.2 ye dönerek hamle yapmaya çalıştık.Öylesine baskılı oynadık ki birçok pozisyonlar bulmaya başladık.
 
Taraftarımızda bu oyundan umutlanarak takımımızın temposuna ayak uydurarak baskı oluşturmaya başladı.Fakat bu sefer HAKEM iki tane yüzde yüz penaltımızı vermeyerek fren vazifesi oluşturdu.Oyunun son bölümlerinde SUAT hoca VASIF hocanın sıkıntılarını yaşamaya başladı.Hamlesini bir üst seviyeye taşımak için oyuncu bulamadı,çünkü yoktu.Burada dikkat çekmek istediğim bir konu ise ANIL konusudur.Bu oyuncu orta alanın göbeğinde oynasa daha faydalı olur diyorum.
 
Rakip savunmanı öne çıktığı bölümlerde ERAY’ın koşu alanlarına top atabilecek değerde.Merkez ota sahada oynayan oyuncularımız teknik kapasitesi düşük oyuncular.Yinede takımımızın çok koşması lider takım KASTAMONUSPOR u çok bunalttı..Ayrıca bu mücadeleci oyun taraftarı sahaya çekiyor diyebilirim.İnşallah bir daha ki maça..saygılarımla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.